MSI B350M Gaming bilgisayar açılmıyor

Quavo

Hectopat
Merhaba, ben oyunlarda sinirlenince masaya vuruyorum. Hafifçe ve bilgisayarım kapanıyor. HDD kullanmiyorum, ben de parçaların tam takılı olmadığından şüphelenip kasanın icindekileri tamamen soktum. Yeni termal macun aldım, tam tekrar montaj edecekken anakartin üzerinde bir toz parçası gördüm ve ufledim. Tam uflerken ağzımdan anakarta biraz tükürük bulaşt. I bende derhal kabasını peceteyle silip diğer kısımları saç kurutma makinesiyle kuruladim ve 3 gün boyunca bilgisayari montaj etmedim. İçinde hala sıvı kalmış olabilir diye, 3 gün sonra montaj ettim fakat bilgisayar açılmıyor. Herhangi bir hareket yok, Power tuşuna basıyorum tık yok. Kasada anakart mi bozulmuştur yoksa bunun başka bir sebebi var mıdır? Sıvı temasından dolayı bozulduysa nasıl tamir edebilirim? Evde evde tamir edemezsem serviste kaça maal olur? Anakart MSI B350M Gaming Pro şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı