MSI B350M Mortar A-XMP açtıktan sonra mavi ekran sorunu

LionelMaradona

Hectopat
Şu an sistemde tek slot Corsair Vengeance LPX 8 GB 2400MHz RAM takılı. BIOS RAM'i 2133MHz algıladığı için A-XMP açıyorum ama FIFA 20 maç esnasında mavi ekran veriyor PC. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
XMP kapalı bir şekilde memtest86 programıyla RAM'i test et. Anakartlar maksimum OC değerine sahip olsa da stabil olarak çalıştırmayabilir. Anakartın kalitesine bağlı olarak bu durum değişiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
XMP kapalı bir şekilde memtest86 programıyla RAM'i test et. Anakartlar maksimum OC değerine sahip olsa da stabil olarak çalıştırmayabilir. Anakartın kalitesine bağlı olarak bu durum değişiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yakın bir tarihte test etmiştim. Bir sorun çıkmamıştı. Tekrar test edip sonucu paylaşacağım.

Test ettim. Hiçbir sorun görünmüyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı