revulationsels
Kilopat
Normalde Gigabyte B450 S2H alacaktım ama baktım ki MSI B450M a PRO Max 489 TL'ye düşmüş tercih edilir mi?
Son düzenleme:
Tamamdır kesin kararımı s2h ta verdim. 15 TL için sizi dinlememezlik yapmayayımB450M-A Pro Max alınmaz dostum. B450M S2H almanı öneririm.
![]()
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
dün bir arkadaş m2 ssd ile ekran kartının çok yakın olduğunu bu yüzden ısınma yaptığından bahsetmişti sizin bilginiz var mıYok hocam. Bence de alınmaz. VRM soğutucu yok. 8 pin besleme bile yok. Gigabyte B450 S2H alın. VRM soğutucu var.
Tamamdır kesin kararımı S2H'ta verdim. 15 TL için sizi dinlememezlik yapmayayım.
Dün bir arkadaş M.2 SSD ile ekran kartının çok yakın olduğunu bu yüzden ısınma yaptığından bahsetmişti sizin bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.