MSI B450-A PRO Max Alınır Mı?

Yok hocam. Bence de alınmaz. VRM soğutucu yok. 8 pin besleme bile yok. Gigabyte B450 S2H alın. VRM soğutucu var.

B450M-A Pro Max alınmaz dostum. B450M S2H almanı öneririm.
Tamamdır kesin kararımı s2h ta verdim. 15 TL için sizi dinlememezlik yapmayayım
Yok hocam. Bence de alınmaz. VRM soğutucu yok. 8 pin besleme bile yok. Gigabyte B450 S2H alın. VRM soğutucu var.
dün bir arkadaş m2 ssd ile ekran kartının çok yakın olduğunu bu yüzden ısınma yaptığından bahsetmişti sizin bilginiz var mı

Tamamdır kesin kararımı S2H'ta verdim. 15 TL için sizi dinlememezlik yapmayayım.

Dün bir arkadaş M.2 SSD ile ekran kartının çok yakın olduğunu bu yüzden ısınma yaptığından bahsetmişti sizin bilginiz var mı?

Dostum inan ki iki arasında öyle uçuk bir fark yok şahsen VRM soğutucusu olsa ne olmasa ne ikisi de giriş seviyesi anakartlar zaten ha tabii olması iyi bir şeyde bu anakartlarla zaten yapacağın overclook sınırlı hatta yapmazsın bile. Dediğim gibi şu an fiyatlarını bilmiyorum ama iki arasında uçurum derecesinde fiyat farkı yoksa hangisi ucuzsa onu alın eşit fiyattaysa S2H alın fark etmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı