MSI B450 anakart önerisi

• Konuyu başlatan whitewolf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 5.442
Anakart alınacaksa bence bu konuya bir göz atılmalı. Hangisi iyi hangisi çöp belirtilmiş.

Arkadaşın yazdıklarını takdir etsem de biraz fazla gereksiz olmuş çünkü "Dandik" diye bahsettiği anakartların bile çoğu yüksek fiyatlı ürünler. Haliyle mecburen insanlar daha düşük anakart kullanmak durumunda kalabiliyor düşük bütçede.

Ben ATX olan B450-A'yı öneririm.
ATX boyutunun getirdiği avantajlara sahip.
Teşekkürler kasam ATX destekliyor nasıl bir avantajı olacak acaba? Kasam bu model CORSAIR Carbide Serisi SPEC-01 CC-9011050-WW Red LED Mid-Tower - incehesap.com
kasanıza sıgacak ise onerecegim yine b450m-pro olucak hem daha buuk daha ferah illaki gorunus diyosan yinede mortar tercih edilebilir tek farkı mosfet sogutucusu olcak
Teşekkürler kasam bu model CORSAIR Carbide Serisi SPEC-01 CC-9011050-WW Red LED Mid-Tower - incehesap.com Görünüşün bir önemi yok benim için, peki en ucuz olan ile Overclock yapamazmıyım?
Görünüş ve gaming plusa kıysala +2 ram slotu ile Mortar diyorum, hayırlısı olsun hangisini aldıysanız.
Teşekkürler bellek olarak zaten en fazla 8+8 yapılamaz mı 4 slot gereklimidir? Yok daha almadım malesef karar veremiyorum sonradan pişman olmak istemiyorum.
Normal bir kullanıcı mosfet soğutması olup olmadığına kesinlikle bakmalı eğer OC yapılacaksa. Mosfet modeli falan fazla derine inmeye gerek yok. Bir de kronik sıkıntı var mı yok mu bunlar araştırılmalı.
Teşekkürler sizin önerdiğiniz bir model varmı çok pahalı olmayan?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı