MSI B450 Gaming Plus BIOS Flashback Çalışmıyor

wonmises

Hectopat
Herkese merhaba. Yeni sistem topluyorum ekran kartı hariç tüm parçaları aldım. MSI B450 GAMING Plus anakartla beraber Ryzen 5 3600 işlemci aldım. Anakartın güç girişlerini takılı halde MSİ'ın sitesinden indirdiğim BIOS'u USB'ye atarak MSI.ROM olarak ismini değiştirdim. Anakartın belirttiği USB portuna takarak butona basıyorum lakin LED ışık üç kere yanıp sönüyor sonra duruyor. Güncelleme olmuyor. Bu esnada anakartta başka hiçbir ışık yanmıyor. FAT 32 vs denedim gene olmadı. Kasanın diğer parçalarını takıp denedim ekrankartı hariç ne fan dönüyor ne bir ışık yanıyor. Bilgi ve önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Flashback işlemi yaparken sadece işlemci ve anakart güç kablosu bağlı olması gerekiyor. Bu şekilde yaptınız mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Flashback işlemi yaparken sadece işlemci ve anakart güç kablosu bağlı olması gerekiyor. Bu şekilde yaptınız mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Abi bir sorunum var aynı anakartla alakalı ama benim sorunum RAM yardımcı olur musun sana ulaşma şansım var mı Instagram, Discord vs?

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi bir sorunum var aynı anakartla alakalı ama benim sorunum RAM yardımcı olur musun sana ulaşma şansım var mı Instagram, Discord vs?

Sorularınız için Sosyal'de konu açın lütfen. Konu açarken @Justicewasdone şeklinde istediğiniz kişileri etiketleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı