Uyar, fakat seçtiğiniz PSU'nun sistemin geri kalanına oranla gereksiz güçlü olduğunu belirteyim. Eğer almadıysanız bütçenize bağlı olarak daha iyi bir şeyler yapılabilir.
Uyar, fakat seçtiğiniz PSU'nun sistemin geri kalanına oranla gereksiz güçlü olduğunu belirteyim. Eğer almadıysanız bütçenize bağlı olarak daha iyi bir şeyler yapılabilir.
PSU'yu ve oradaki kasa hariç tüm parçaları önceden almıştım. PSU konusunda haklısınız. Kasamın hava akımının kötü ve yetersiz olması sebebiyle değiştirmek istedim ve Corsair Spec Delta RGB modeli hoşuma gitti.
Corsair iCUE 220T RGB Airflow Siyah CC-9011173-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Corsair iCUE 220T RGB Airflow Siyah CC-9011173-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Dark Freezer X126 Intel/AMD ve Ryzen Serisi İle Tam Uyumlu 120mm ARGB Soğutuculu ve Fanlı, 4x6mm Isı Borulu İşlemci Soğutucusu Yüksek Soğutma Performansı ve Adreslenebilir RGB LED'leri ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendislik ekibi Intel...
www.teknobiyotik.com
Bu soğutucuyu almak istiyorum. Kasaya takarken sorun yaşar mıyım?
Cooler Master MasterAir MA410P RGB MAP-T4PN-220PC-R1 CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.