B450 Aorus Pro ile Corsair Spec Delta RGB Yazılımsal Kontrolu

• Konuyu başlatan 0skar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 464

0skar

Kilopat
Merhaba arkadaşlar.

B450 Aorus Pro anakartım var ve Corsair Spec Delta RGB kasam mevcut.

RGB olayından çok anlamadığım için soruyorum. Anakart üzerindeki sysfan yazan kısımlara egzoz fan ile ön tarafta bulunan 3 adet RGB fanı bağladım. İçerisinde kontrolü sağlamak için düğme koymuşlar fakat anakart ile uyumlu çalışmıyor renkler. Gigabyte Fusion yazılımını indirdim sadece mouse ile anakart'ı görüyor. Anakart renklerini değiştirdiğimde anakart değişiyor fakat kasa yine bağımsız devam ediyor. CPU fanını doğru yere mi taktım emin değilim aşağıda resim paylaşıyorum. CPUfan ve cpuopt ne demek tam anlayamadım. Kalın olan kablo CPU kablosu. Anakartın RGB desteği var fakat yazılımla kontrol edilebiliyor mu? Nasıl yapılır pek bir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Haricinde 3 adet daha RGB fan almayı düşünüyorum. Bu durumda egzoz fanı söküp 2 üste 1 egzoz fanın olduğu yere takacağım. Bunun için çoklayıcı mı almam lazım. Bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-01-04 at 23.47.54.jpeg
    WhatsApp Image 2020-01-04 at 23.47.54.jpeg
    221,1 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba umarım memnunsunuzdur sistemden aynı problemi ben de yaşıyorum bugün vatandan topladım bilgisayarı tıpkı dediğiniz gibi rgb fusion da sadece anakarttaki rgb'ler çıkıyor kasa fanları kafasına göre takılıyor keşke kendim toplasaydım sistemi siz sorunu çözebildiniz mi nasıl çözdünüz eğer çözdüyseniz anlatırsanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı