MSI B450 GAMING Plus Max İnternet Sorunu

afavcu

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. İnternetten MSI B450 GAMING Plus Max anakartını almıştım. Bugün çok tuhaf bir sorunla karşı karşıya kaldım. İnternetten video izlerken internette anlık kopmalar meydana geliyor ve çok sık başıma geliyor. Ethernet kablosunu kontrol ettim hiçbir sıkıntı yok. Modemi resetleyip denedim hala aynı sorun olmaya devam ediyor. Sorunumu çözmeme yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Ethernet kontrolcüsünün sürücüsü güncel mi?

Evet güncel. MSI'ın sitesinden indirdiğim sürücü. Görev yöneticisinden ethernete baktığımda arada bir kayboluyor. Bu kopmalar sadece YouTube'dan video izlerken ve Twitch'ten yayın izlerken oluyor.

Son düzenleme:
Evet güncel. MSI'ın sitesinden indirdiğim sürücü. Görev yöneticisinden ethernete baktığımda arada bir kayboluyor. Bu kopmalar sadece YouTube'dan video izlerken ve Twitch'ten yayın izlerken oluyor.
Windows ile alâkalı ama Microsoft sağolsun hâlâ problemi düzeltmedi. Aynı sorun bende de var. Aynı anakart ama MAX olmayan modeli. Windows sürümün nedir? Ben bu sorunu yaklaşık 8-9 aydır alıyorum. Bir anda başladı. Ayrıca sendede mi DNS ile başlayan hatayı veriyor?

Windows ile alâkalı ama Microsoft sağ olsun hâlâ problemi düzeltmedi. Aynı sorun bende de var. Aynı anakart ama Max olmayan modeli. Windows sürümün nedir? Ben bu sorunu yaklaşık 8-9 aydır alıyorum. Bir anda başladı. Ayrıca sendede mi DNS ile başlayan hatayı veriyor?

Windows 10 1909 sürümünü kullanıyorum. Bende hiçbir hata vermiyor, ethernet kablosunu çıkartıp takmışım gibi davranıyordu. Ayrıca bugün sabahtan beri bilgisayarın başında olmama rağmen bir kesilme olmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı