MSI B450 Gaming Plus vs MSI X370 Gaming Pro Carbon

Bende önce 75 HZ monitör düşünüyordum şimdi aklım 144 HZ'lerde :) Bence özellikle ileriye dönük düşünüyorsanız 144 HZ ayrı bir boyut olabilir. Ben de kullanmadım ama çok merak ediyorum. Kullananlar bir kere kullanınca 60 75 HZ'lere bakmak istemezsiniz diyor hep :D

Yani 75 HZ 23" 24" için 800 900 vermek yerine 1200 1300 144 HZ'ye verilir diyorum. Ama benim aklım çok daha ilerde ancak para yok :) Ben 27" 2K 144 HZ ve kavisli olsun istiyorum. Tek amacım oyun olsaydı 23 24 INCH ekranları düşünürdüm ama büyük ekran hoşuma gidiyor görsellik film dizi vs için.

1800 lira civarına düşen bu Samsung aklımı çelmişti ama pek emin olamadım kalitesinden.

Keşke şu monitör biraz ucuzlasa aklımdaki monitör bu :) Belki taksit falan bir şekilde alırım kimbilir :)

Oynayacağım oyunların hepsi ekran kartına gerçekten fazla yük bindiren AAA oyunlar. Örnek olarak BF5, Assassins Creed Odyssey vs.. Bunlarda da ultrada 144 fps almam imkansız. Asla low ayarlarda da oynamam. O yüzden ultrada 144 fps alamadıktan sonra üzerine o kadar para ekleyip 144 hz almayı düşünmüyorum. Aklımda 2k 60 hz monitörler de vardı fakat 24" için 1080p 75 Hz daha uygun olur diye düşündüm.
Oynayacağım oyunların hepsi ekran kartına gerçekten fazla yük bindiren AAA oyunlar. Örnek olarak BF5, Assassins Creed Odyssey vs.. Bunlarda da ultrada 144 fps almam imkansız. Asla low ayarlarda da oynamam. O yüzden ultrada 144 fps alamadıktan sonra üzerine o kadar para ekleyip 144 hz almayı düşünmüyorum. Aklımda 2k 60 hz monitörler de vardı fakat 24" için 1080p 75 Hz daha uygun olur diye düşündüm.
Zaten fazla oyun oynayan birisi değilim :) Ama oynamak istediğimde de keyifli ve akıcı bir şekilde yüksek grafiklerde oynamak istiyorum :)

Zaten fazla oyun oynayan birisi değilim :) Ama oynamak istediğimde de keyifli ve akıcı bir şekilde yüksek grafiklerde oynamak istiyorum :)

Hocam illa 144 almanıza gerek yok ki. 100 olur 120 olur. Başka bir oyun çıkar FPS yüksek verir vs yani her açıdan oyun oynayan birisi için güzel olacağını düşünüyorum. Tercih sizin tabi ki ama yine de bir 144 HZ monitör deneyip öyle karar vermekte yarar var :)

İlerde de belki sistem güncellersiniz yada ekran kartı güncellersiniz daha yüksek fpslere çıkabilirsiniz kimbilir :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı