MSI X370 Gaming Pro Carbon vs MSI B450-A PRO

Najhoist

Hectopat
  • +Asus Turbo RTX2080
  • +AMD Ryzen R5 2600
  • +Gigabyte Aorus RGB 2x8G CL16 3200MHz
  • +HighPower 750W 80+ Gold PSU

Sistemimi Open-Air (kasasız) kullanmayı düşünüyorum. Fakat anakartı 1 haftadır araştırmama rağmen bulamadım.

Fiyat performans açısından serin çalışacak anakart önerilerinizi bekliyorum.

Ayrıca bu alırsam hangisini almalıyım?
  1. MSI X370 GAMING PRO CARBON Soket AM4 AMD X370 ATX 7A32-001R Anakart - Nanokatalog
  2. MSI B450-A PRO Soket AM4 AMD B450 ATX 7B86-001R Anakart - Nanokatalog

Bütçem seçtiğim kartlardan anlayabileceğiniz üzere 800 TL altı olacak.

Nanokatalog ürünleri yurt dışından getiriyor. Tavsiye etmem. Bütçenizi belirtirseniz güzel bir anakart önereyim.

Bu iki ürün de Türkiye stoklarında olduğundan seçtim. Yurt dışından gelmiyor yani.

X370 anakartda işlemcinin çalışması için BIOS güncellemesi gerekli, bunun içinde ilk nesil Ryzen işlemci gerekli. Uğraşırım diyorsan X370 daha iyi bir tercih olabilir.

Nanokatalg' un destek ekibine mesaj bıraktım. Öyle bir hizmetleri yok ise benim çözebileceğim bir şey değil gibi duruyor.

Bütçem seçtiğim kartlardan anlayabileceğiniz üzere 800 TL altı olacak.

Bu iki ürün de Türkiye stoklarında olduğundan seçtim. Yurt dışından gelmiyor yani.

Nanokatalg' un destek ekibine mesaj bıraktım. Öyle bir hizmetleri yok ise benim çözebileceğim bir şey değil gibi duruyor.
Pekala sen bilirsin. Bios olayı endeks bilişim var ümraniye de. Gigabyte yetkili distbrütörü gittiğinde maks 10dk de yanında hallediyorlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı