Çözüldü MSI B450 Pro M.2 Max fan pinleri kaç adet?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

boldof

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar işlemci sıvı soğutucusu aldım ve SYS fan1 pinine taktım şu anda egzoz fanım devre dışı, fan pinlerini nereye takabilirim? Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Çözüm
Pompa ayrı ve tek olarak CPU'ya, fanlar ise SYS'e takabilirsiniz egzozuda çoklayıcı alıp SYS'e tak ya da Molex'ten güç alıp takarsın.
Kontrolcü almanız gerekiyor. Anakartınızın üzerinde 2 tane fan pini var. Pompa ve Fanları taktığınız için 2'side doldu. Kontrolcünüz yoksa kontrolcü almanız gerekiyor.

Kontrolcü almanız gerekiyor. Anakartınızın üzerinde 2 tane fan PIN'i var. Pompa ve Fanları taktığınız için 2'side doldu. Kontrolcünüz yoksa kontrolcü almanız gerekiyor.

Anladım. Peki anakartımda işlemci pompasını takabileceğim başka yer yok mu?

Pompa ayrı ve tek olarak CPU'ya, fanlar ise SYS'e takabilirsiniz egzozuda çoklayıcı alıp SYS'e tak ya da Molex'ten güç alıp takarsın.

Çözüm
Anladım. Peki anakartımda işlemci pompasını takabileceğim başka yer yok mu?
Yok hocam arkadaşın dediği gibi çoklayıcı da alabilirsin ama (fanların bağlantıları molex veya 4 pin ise) sata'dan veya molex'den güç almayı tavsiye ediyorum. Bütün fanların yükünü tek bir porta vermek bana doğru gelmiyor.

Anladım. Şunu da soracağım, bende kontrolcü var ama sıkıntı şu egzoz fanı veya işlemci soğutucu fanlarının girişiyle uymuyor örneklerini fotoğraflarla atacağım. Bunların dönüştürücüsü gibi bir şey varsa önereceğiniz ne olur? (3. görsel egzoz fanının PIN'i 2. ise kontrolcüye takılan kasanın önünde bulunan fanlarımın)

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-05-29 saat 14.44.52_82bf38d9.jpg
    127,3 KB · Görüntüleme: 35
  • WhatsApp Görsel 2024-05-29 saat 13.46.42_44165224.jpg
    100,9 KB · Görüntüleme: 29
  • WhatsApp Görsel 2024-05-29 saat 14.45.06_3517f188.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…