MSI B450 Tomahawk anakartın sesi yeterli mi?

Bakalım ben Tomahawk alacağım, eğer gerçekten çok sıkıntı çıkarsa harici ses kartı veya hoparlör alacağım, bakalım sesi gerçekten çok az mı gelecek?
Bana az geliyor. Eski anakartımla kıyaslıyorum. Eski kullandığım MSI H97 gaming 3 kartta realtek ALC1150 ses yongası varmış. Şuanki Tomahawkta ALC892 bu da çok ilginç. Her şey kullandığın önceki karta bağlı. Birisi düşük bi şey kullanmış ondan Tomahawka geçmiş sesi arttı diyor mesela.

Bajali
Bana az geliyor. Eski anakartımla kıyaslıyorum. Eski kullandığım MSI H97 gaming 3 kartta realtek ALC1150 ses yongası varmış. Şuanki Tomahawkta ALC892 bu da çok ilginç. Her şey kullandığın önceki karta bağlı. Birisi düşük bi şey kullanmış ondan Tomahawka geçmiş sesi arttı diyor mesela.
Bakalım hoparlör almak zorunda kalacak mıyım? Memnun kalan kişilerde gördüm, sanırım sen eski anakartla kıyasladığın için sesi az geliyor diyorsun, belki bana normal gelir bilmiyorum.

Bajali

Bakalım hoparlör almak zorunda kalacak mıyım? Memnun kalan kişilerde gördüm, sanırım sen eski anakartla kıyasladığın için sesi az geliyor diyorsun, belki bana normal gelir bilmiyorum.
Mesele de o ya zaten. 5-6 yıllık anakartta böyle güzel ses yazılım destekleri varken bu kadar kaliteli bir kartta yok. Memnun kalanlar muhtemelen kötü bir anakarttan buna geçtikleri için memnundurlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı