MSI B450 Tomahawk Max alınır mı?

MSI B450 Tomahawk Max AMD desteklemiyor mu?
Sadece AMD işlemcileri destekliyor bu anakart, demek istediğim henüz almadıysanız Intel tarafına yönelin.
Eğer ki karar kıldıysan B450 tarafının performans açısından en iyi anakartıdır, ben de kullanıyorum Şubat ayından beri, memnunum. Tek eksi verebileceğim noktası ARGB desteklememesi.

Alınmaz o fiyata, çok daha ucuz B450 anakartlar mevcut ama Tomahawk kalitelidir paran varsa al.
Bu kart geçen yıl bile indirimdeyken en ucuz 950 TL'di. Şu doların fırlamış olduğu zamanlarda bu anakakartı bu fiyata daha bulamazsın önümüzde ki seneye kadar, fiyatın nesini beğenmedin?

Sadece AMD işlemcileri destekliyor bu anakart, demek istediğim henüz almadıysanız Intel tarafına yönelin.
Eğer ki karar kıldıysan B450 tarafının performans açısından en iyi anakartıdır, ben de kullanıyorum şubat ayından beri, memnunum. Tek eksi verebileceğim noktası ARGB desteklememesi.

Alacağım kasada zaten ARGB var Dark Guardian PRO 4x12cm Adreslenebilir RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) | Teknobiyotik

O fiyata bulacağın en iyi anakart R5 3600 için. Ötesi yok. Upgrade edecek olursan R5 5600X ile de oldukça tatmin edici performans verecektir.

5600X için bu anakart alınır mi peki
10400F daha mantıklı, elinizde AMD anakart bulunsa 10400F önermezdim ama şu an cidden daha mantıklı o tarafa yönelmek.
hocam csgo tarzi oyun oynuyorum. 240hz monitorum var. yinede 10400f önerir misiniz. testlere baktim hem bindebir hem yuzde bir fpsler oldukca düşük. 3600 veya 5600x almayi dusunuyorum bu yuzden. konuda yazan 10400f sevdalilarini aciklamaya davet ediyorum

not ekran karti 3060ti almayi dusunuyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı