MSI B450 Tomahawk Max anakart fiyat farkı nedir?

Pancstar

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: AMD Ryzen 7 5700X
Anakart: MSI B450 Tomahawk Max
RAM: 32 GB DDR4 3600 MHz (Kingston Fury Beast)
GPU: Gigabyte RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
SSD: Kingston NV2 1TB NVMe
PSU: MSI MAG A850GL 850W 80+ Gold (White)
Soğutma: Cooler Master ML240L V2
Kasa: Aerocool Aero One Duo (ARGB, cam panel)
Meslek
Teknisyen
Merhaba.
Bilgisayar toplamaya karar verdim ve anakart olarak MSI B450 Tomahawk Max modelini almak istiyorum fakat internet sitelerini gezince birbirine benzer isimde bir sürü ürün var ve aralarındaki fiyat farkı kafamı karıştırdı.
Bu konularda çok bilgili olmadığım için buraya yazmaya karar verdim, kısaca aşağıda linkini bıraktığım anakartların fiyatları neden çok farklı açıklayabilir misiniz?
Teşekkürler şimdiden.

Bunun gibi birkaç tane daha var ama isimlerinde Max kısmı olmadığı için atmadım, farklı model sanırım.

B450 Tomahawk MAX şu an bu attığınız iki yer dışında neredeyse hiçbir yerde stokta yok.

Amazon.com.tr'deki saçma bir fiyat. Hiçbir yerde stoğu yok diye öyle satılıyor olabilir. Bu anakart maksimum 1200 TL civarı. Kendim aldığım için biliyorum birkaç ay önce. 1200 TL bile fazla. Kurdan dolayı etkilendi. 900-1100 TL gibi bir fiyat aralığında alınabilir bir anakarttır. Fiyatı uygun olan siteye de araştırmadan güvenmeyin derim.

Onun yerine ona çok benzer B450 A-Pro MAX veya Gaming Plus MAX modellerine bakabilirsiniz pişman etmezler.

Şu an Amazon.com.tr'de çok uygun bu anakart. Normal fiyatı 900 TL üstü.

MSI B450-A PRO MAX = 801,60 TL.
Veya MSI B450 Gaming Plus MAX = 908 TL.

B450 Tomahawk MAX 1600 TL edecek bir anakart değil. Ben 900-100 TL arası bir fiyata almıştım. B550 modellerine bakın daha iyi. Mesela MSI B550-A Pro bakabilirsiniz.

B450 Tomahawk Max şu an bu attığınız iki yer dışında neredeyse hiçbir yerde stokta yok.

Amazon.com.tr'deki saçma bir fiyat. Hiçbir yerde stoğu yok diye öyle satılıyor olabilir. Bu anakart maksimum 1200 TL civarı. Kendim aldığım için biliyorum birkaç ay önce. 1200 TL bile fazla. Kurdan dolayı etkilendi. 900-1100 TL gibi bir fiyat aralığında alınabilir bir anakarttır. Fiyatı uygun olan siteye de araştırmadan güvenmeyin derim.

Onun yerine ona çok benzer B450A-PRO Max veya Gaming Plus Max modellerine bakabilirsiniz pişman etmezler.

Şu an Amazon.com.tr'de çok uygun bu anakart. Normal fiyatı 900 TL üstü.

MSI B450-A PRO MAX = 801,60 TL.
Veya MSI B450 Gaming Plus MAX = 908 TL.

Gaming Plus Max almaya karar verdim.
Aynı ürün N11'de çok az farkla pahalı bir fiyata satılıyor, sizce alınır mı?

N11'de indiriminiz varsa oradan alabilirsiniz ancak öteki türlü direk Amazon.com.tr derim. Türkiye stoklarından gönderiyorlar, kargosu oldukça iyi, müşteri memnuniyeti de aynı şekilde. Satıcı ve gönderici Amazon.com.tr yazıyor sayfanın sağ ortasında, bu sebeple güvenerek 908 TL gibi bir fiyata tercih edebilirsiniz. 6 taksit de yapıyor vade farkı almadan. Kaçırmayın derim. Amazon.com.tr'nin kendi sattığı ürünler genelde piyasanın biraz daha altında oluyor, cazip geliyor bana da. Ben de buradan alışveriş yapmaya çalışıyorum genellikle. Sağladığı özelliklerden ve fiyatından dolayı.

amaz.png

B450 Tomahawk MAX 1600 TL edecek bir anakart değil. Ben 900-100 TL arası bir fiyata almıştım. B550 modellerine bakın daha iyi. Mesela MSI B550-A Pro bakabilirsiniz.

Boss Bilişim yasaklı site.
N11'de indiriminiz varsa oradan alabilirsiniz ancak öteki türlü direk Amazon.com.tr derim. Türkiye stoklarından gönderiyorlar, kargosu oldukça iyi, müşteri memnuniyeti de aynı şekilde. Satıcı ve gönderici Amazon.com.tr yazıyor sayfanın sağ ortasında, bu sebeple güvenerek 908 TL gibi bir fiyata tercih edebilirsiniz. 6 taksit de yapıyor vade farkı almadan. Kaçırmayın derim. Amazon.com.tr'nin kendi sattığı ürünler genelde piyasanın biraz daha altında oluyor, cazip geliyor bana da. Ben de buradan alışveriş yapmaya çalışıyorum genellikle. Sağladığı özelliklerden ve fiyatından dolayı.

Eki Görüntüle 671356

Anladım, yardımınız için hepinize teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı