MSI B450 Tomahawk Max BIOS güncelleme sonrası siyah ekran

Leons

Hectopat
Arkadaşlar, bir anlık hatayla Dragon Center üzerinden BIOS güncelleme yaptım. Bilgisayar kapandı ve sonrası siyah ekran. Anakartım MSI B450 Tomahawk Max. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'u güncellerken elektrik kesintisi ya da güncellerken kullandığın flash belleği çıkarttın mı? Çözüm ise BIOS flashback, kasanın arka tarafında, USB portların 1 santim üst kısmında ki düğmeye basarak çözebilirsin.

BIOS'u güncellerken elektrik kesintisi ya da güncellerken kullandığın flash belleği çıkarttın mı? Çözüm ise BIOS flashback, kasanın arka tarafında, USB portların 1 santim üst kısmında ki düğmeye basarak çözebilirsin.

Kesinti olmadı. USB bağlı değildi. Araştırdığım kadarıyla Dragon Center ile ilgili bir problem. O düğmeye bastım fakat herhangi bir şey olmadı.

BIOS'u resetleyin BIOS pilini çıkartarak veya BIOS flashback ile düzgün bir sürüme geçebiliyorsunuz diye hatırlıyorum.

Pili çıkartmadan önce işlemci, ekran kartı vesaire bu parçaları çıkartmam gerekiyor mu?

Kesinti olmadı. USB bağlı değildi. Araştırdığım kadarıyla Dragon Center ile ilgili bir problem. O düğmeye bastım fakat herhangi bir şey olmadı.

Pili çıkartmadan önce işlemci, ekran kartı vesaire bu parçaları çıkartmam gerekiyor mu?

Gerekmiyor çıkartın 1 dakika beklesin sonra geri takın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı