piapkr Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar dün akşam PC ekran açılmayınca BIOS pilini çıkartıp 5 dk bekledim. Yalnız BIOS eski sürüme dönmedi ve sadece ayarlar sıfırlandı. Eski sürüme döndürme şansımız yok mu? Anakart modelim MSI B450 Tomahawk Max bu arada. Son düzenleme: 5 Haziran 2021
Arkadaşlar dün akşam PC ekran açılmayınca BIOS pilini çıkartıp 5 dk bekledim. Yalnız BIOS eski sürüme dönmedi ve sadece ayarlar sıfırlandı. Eski sürüme döndürme şansımız yok mu? Anakart modelim MSI B450 Tomahawk Max bu arada.
Çözüm E E Er73748 5 Haziran 2021 Zaten BIOS pilini çıkarıp takmak sadece ayarları sıfırlar. Eski sürüme dönmez. Bunu kullanabilirsiniz. (Bu işlem sizin sorumluluğunuzda.)
Zaten BIOS pilini çıkarıp takmak sadece ayarları sıfırlar. Eski sürüme dönmez. Bunu kullanabilirsiniz. (Bu işlem sizin sorumluluğunuzda.)
KS KS piapkr Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #11 Er73748 dedi: Kusura bakmayın biraz geç döndüm. Attığınız konu ile bir bilgim yok ve anladığım kadarıyla biraz takıntılı birisiniz. Genişletmek için tıkla... Rica ederim dostum. Biraz takıntılı birisiyim bu doğru fakat şu an için bir problem yok PC de. Artı 0 Eksi
Er73748 dedi: Kusura bakmayın biraz geç döndüm. Attığınız konu ile bir bilgim yok ve anladığım kadarıyla biraz takıntılı birisiniz. Genişletmek için tıkla... Rica ederim dostum. Biraz takıntılı birisiyim bu doğru fakat şu an için bir problem yok PC de.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 6 Haziran 2021 #12 piapkr dedi: Rica ederim dostum. Biraz takıntılı birisiyim bu doğru fakat şu an için bir problem yok PC de. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Son durumu belirtmeyi unutmayın Artı 0 Eksi
piapkr dedi: Rica ederim dostum. Biraz takıntılı birisiyim bu doğru fakat şu an için bir problem yok PC de. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Son durumu belirtmeyi unutmayın