MSI B450 Tomahawk Max vs Gigabyte B450 Aorus Pro

Rhadios

Kilopat
Selamlar yine ben, bu iki anakartı karşılaştırmak istedim.
Tomahawk Max gibi auros Pro'da BIOS güncellemesi olmadan kullanılabiliyormuş, sizce hangisi daha performanslı?
Screenshot_20190916-163645.png
Screenshot_20190916-163616.png

Diğer konuda da yazmıştım, burada da yazayım; VRM kalitesi olarak ve soğutma bakımından B450 anakartlarda en iyilerinden biri, hatta en iyisi, almadan önce ciddi şekilde araştırdığım ve şu an kullandığım Tomahawk (ve güncellenen versiyonuyla Max) modelidir. Şu aşağıdaki iki videoyu bir izleyin siz de göreceksiniz zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu 8:01'den başlayarak izleyin, sizi ilgilendiren kısmı orası.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba,

Cumartesi günü hepsiburadadan 877 TL'ye B450 Tomahawk Max aldım. Bugün elime ulaştı. Tavsiye ederim. B450 serisi anakartlar arasında alınabilecek en iyisi diyebilirim.

B450 Gaming Pro Carbon [AC], Tomahawk ve Bazooka Plus aynı mosfetleri kullanıyor. Mortar ise bunlardan farklı ancak benzer kalitede mosfetler içeriyor. Hava akımı sağlandığı takdirde 3950X bile overclocklayabilirsiniz bu anakartlarda. Bunların dışında fiyatı sebebiyle B450(M) Gaming Plus önerebilirim. 3900X'i overclocklayabilecek kapasiteye sahip ve 500 TL civarlarına kadar düşüyor fiyatı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı