MSI B450A-PRO Max vs MSI B450 GAMING Plus Max

knyd

Hectopat
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
1.979
Çözümler
2
Yer
Soul Society
Başlıktaki iki ürün arasındayım. Ryzen 5 3600 için kullanacağım. Sizce hangisi? MSI "Max" serisi bir anakart almayı düşünüyorum. BIOS işlerini beceremiyorum, şimdiden değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.
 
İkisi de benzer ürünler. Gaming plus aldım memnunum. Arada bakacağınız tek şey özellik farkları ve fiyat farkları. Gaming plus ta 1adet m2 ssd , 4det ram slotu r5 r7 ile uyumlu, Kırmızı ışıkla gaming plus led i var. Gerekli herşey var diyebilirim. Özellikle aynı ise hangiis ucuz ise alabilirsiniz. Benimki 4133 mhz ram destekliyor. Daha düşük olanları da var
 
İkisi de benzer ürünler. Gaming Plus aldım memnunum. Arada bakacağınız tek şey özellik farkları ve fiyat farkları. Gaming Plus'ta 1adet M.2 SSD, 4det RAM slotu R5 R7 ile uyumlu, kırmızı ışıkla Gaming Plus LED'i var. Gerekli her şey var diyebilirim. Özellikle aynı ise hangiis ucuz ise alabilirsiniz. Benimki 4133 MHz RAM destekliyor. Daha düşük olanları da var.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için sanırım biraz daha bekleyip Tomahawk Max alacağım.
Konuyu nasıl çözüldüye bırakacağım
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı