MSI B450M-A Pro Max 2021'de alınır mı?

Bütçe
500 - 700 TL civarı

goldag72

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, sosyalde yeniyim. Bilgisayarımın anakartı hasar gördü ve bilgisayarım da zaten eski olduğu için yeni bir sistem topluyorum. Sistemin parçalarını sadece Vatan Bilgisayar'dan alabilirim, o yüzden lütfen başka bir site veya mağaza önermeyin.

Aklımdaki soru şu, Vatan'daki çalışanlar bana başlıkta verdiğim anakartı önerdiler. Sistemin özellikleri şöyle:

AMD Ryzen 1600 AF (YD1600BBafbox).
G.Skill 8 GB Ripjaws V kırmızı DDR4 3000MHz RAM.
MSI GTX 1050 Ti OC Edition (şu anki bilgisayarımdan söküp taktıracağım)
120 GB SSD + 1 TB HDD. (şu anki bilgisayarımdan söküp taktıracağım)

Bu özellikler için bu anakart iyi midir yoksa benzer fiyata başka bir anakart mı almalıyım? Overclock büyük ihtimal yapmayacağım (çünkü yapmaktan korkuyorum) o yüzden yapamayacaksam büyük bir dert değil. Bazı forumlarda/konularda Gigabyte B450M S2H'nin daha iyi bir anakart olduğunu söylüyorlardı o yüzden kafam karıştı.

Teşekkür ederim.

B450M S2H daha iyi bir anakart. Onu almanızı öneririm.

Daha iyi olmasının nedenini söyleyebilir misiniz? Daha fazla VRM'e sahip olduğu için mi yoksa başka bir nedenden mi? S2H'de bir ekran kartı takıldığında sadece 2 SATA slotunun kullanılabildiğini duymuştum. Teşekkür ederim cevapladığınız için.

B450 S2H daha iyi bir anakarttır.
Ayrıca bu işlemci ve anakart için size kaç TL ücret çıkardı? Vatan kazık bir yer o yüzden soruyorum.
İşlemci KDV dahil 1.476,47 TL, anakart ise 653,31 TL. Yalnız babamın bir arkadaşı o mağazada çalıştığı için biraz indirim yaptırtabilir.

Güzel kazık yersiniz.
Anakart için en fazla 500.
İşlemci için en fazla 1000/1100 TL verilir piyasaya göre çok yüksek fiyat.
Vatan'ın kazık olduğunu biliyorum ama babamın arkadaşı orada çalıştığı için babamlar oradan almak istiyor. Ayrıca bilgisayarı ben kendim toplayamam, Vatan'da toplatmam gerekiyor.

Ayrıca internetten parça almaktan korkuyorum açıkçası garantiden dolayı. Vatan'da en azından babamın arkadaşı çalıştığı için garanti kesin olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı