MSI B450M-A PRO Max alınır mı?

S2H'ın gaming giriş/orta mosfet soğutucu var. MSI'ın kıyaslanabilir artısı yok.
S2H'ın gaming giriş/orta mosfet soğutucu var. MSI'ın kıyaslanabilir artısı yok.

RAM olarak bundan al.

Hocam 30 TL daha fazla vererek 3200 MHz varken 3000 MHz almak istemiyorum bir de Neo forca yı ilk defa duyuyorum.

Bu belleklerin çipi daha kaliteli. İsterseniz OC ile 3600 MHz CL16 olacak şekilde kullanabiliyorsunuz. Ripjaws'lar öyle değil.

@C4NGIZH1N.
GTA V gibi oyunlar için düşük ayarlarda 60FPS verebilecek bir kart, daha düşük CS:GO gibi oyunları rahatça oynarsınız zaten, ama elinizde bütçe oluşunca en azından 1650 Super gibi bir kart almanızı tavsiye ederim.

Hocam GTA V'yi en düşükde açsın yeter grafik manyağı insan değilim CS:GO yuda öyle PUBG Lite'da arkadaşlarım ile oynamayı planlıyorum şimdilik RX 460 OEM hiç mi idare etmez? (300 TL'ye buldum) ileride 1660S alacağım zaten 1660S'de yetmezse zaten biliyorsunuz R5 3600 ve 2070 Super'e geçeceğim elime para geçtiği zaman. Bir de zaten hocam monitörüm 900 p bende PUBG ile GTA V'yi 720P'de oynamayı planlıyorum çok kötü gözükürse 900 p yede çekebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı