MSI B450M-A Pro Max anakart HDMI sürümü nedir?

Demir4Real

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese selamlar dostlarım, APU sistemimde 144Hz oyun oynayabilmek adına monitör satın aldım fakat benim anakartımda DisplayPort olmadığı ve HDMI 1.4 üzerini desteklemediği için MSI B450M-A Pro Max ürününün özelliklerine baktım MSI global sitesinden. Ve HDMI desteğinin 2.0b olduğunu gördüm. Fakat bazı kıyaslama sitelerinde ve Türkiye sitesinde bu bilgiye ulaşamadım ve anakartı sipariş etmiş bulunmaktayım. Duruma göre iptal etmem gerekebilir. Konu hakkında bilgisi olan var mı? MSI B450M-A Pro Max HDMI 2.0b destekliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selamlar dostlarım, APU sistemimde 144Hz oyun oynayabilmek adına monitör satın aldım fakat benim anakartımda DisplayPort olmadığı ve HDMI 1.4 üzerini desteklemediği için MSI B450M-A Pro Max ürününün özelliklerine baktım MSI global sitesinden. Ve HDMI desteğinin 2.0b olduğunu gördüm. Fakat bazı kıyaslama sitelerinde ve Türkiye sitesinde bu bilgiye ulaşamadım ve anakartı sipariş etmiş bulunmaktayım. Duruma göre iptal etmem gerekebilir. Konu hakkında bilgisi olan var mı? MSI B450M-A Pro Max HDMI 2.0b destekliyor mu?

Sorduğunuz soruya cevap değil belki ama bu anakartı iptal edip Gigabyte B450M S2H falan bakmanızı öneririm. Kendisiyle hiç iyi bir geçmişim olmadı.

Gelsin tak dene olmazsa geri yollarsın sorun çıkmaz sadece ürünü beğnmedim dersin bitti tüketici iade hakkın var ben ASUS önerirdim ama sen bilirsin paketini zedelenmeden aç ve hiçbir şeyini zedeleme tüm belgelerini de muhafaza et ( risk almadan sonucu bilemezsin bazen)

Gigabyte B450M S2H öneririm.

Teşekkürler yanıtlar için dostlar peki 144 hz seçeneği desteklemese dahi çıkar mı görüntü ayarlarında yani eğer çıkıyorsa ve benim de fps değerim 144 üzerindeyse sorun yok demek midir ?

Teşekkürler yanıtlar için dostlar peki 144 Hz seçeneği desteklemese dahi çıkar mı görüntü ayarlarında yani eğer çıkıyorsa ve benim de FPS değerim 144 üzerindeyse sorun yok demek midir?

Hocam Gigabyte B450M S2H alın. Korkmayın 144Hz destekliyor Philips monitör aldım 144Hz seçeneği çıktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı