MSI B450M-A PRO Max anakarta M.2 SSD alınır mı?

286525

Hectopat
Katılım
10 Kasım 2019
Mesajlar
818
Çözümler
3
1t HDD artık çok ses çıkarmaya başladı ama HD Tune'ya da HD Sentinel'de sorun yok gözüküyor. Eskisine göre daha sesli çalışmaya başladı ve kasayı artık feci titretmeye başladı. SSD ve M.2 SSD almaya karar verdim arkadaşlar. M.2'deki sorum şu; anakartım MSI B450M-A PRO Max M.2 slotu ekran kartının üstünde. Ekran kartı yüke bindiğinde M.2'yi çok ısıtır mı? Kendinden soğutuculu bir M.2 alınır mı? Yoksa 2 tane SSD mi almalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1T HDD artık çok ses çıkarmaya başladı ama HD Tune'ya da HD Sentinel'de sorun yok gözüküyor. Eskisine göre daha sesli çalışmaya başladı ve kasayı artık feci titretmeye başladı. SSD ve M.2 SSD almaya karar verdim arkadaşlar. M.2'deki sorum şu; anakartım MSI B450M-A PRO Max M.2 slotu ekran kartının üstünde. Ekran kartı yüke bindiğinde M.2'yi çok ısıtır mı? Kendinden soğutuculu bir M.2 alınır mı? Yoksa 2 tane SSD mi almalıyım?

Hocam SATA SSD düşünürseniz bunu önerebilirim size rakiplerine göre okuma ve yazma hızı güzel.

 
Hocam SATA SSD düşünürseniz bunu önerebilirim size rakiplerine göre okuma ve yazma hızı güzel.


Hocam Vatan'dan almak zorundayım bir de ben 1 tane SSD 1 tanede M.2 SSD istiyordum M.2 taksam ekran kartı yüke binince M.2'yi ısıtıcak bayağı performansının düşmesini istemiyorum
bana Vatan'dan 2 tane güvenilir 500GB SSD önerir misiniz bütçem yok hangisi iyiyse.
 
Hocam Vatan'dan almak zorundayım bir de ben 1 tane SSD 1 tanede M.2 SSD istiyordum M.2 taksam ekran kartı yüke binince M.2'yi ısıtıcak bayağı performansının düşmesini istemiyorum.
Bana Vatan'dan 2 tane güvenilir 500GB SSD önerir misiniz bütçem yok hangisi iyiyse.

Hocam bütçe dostu SATA ssd'miz.

Bütçe dostu M.2 ssd'miz ise.
Hocam sizin için Vatan'dan F/P SSD'leri seçtim umarım işinize yarar. İsterseniz SATA SSD'yi bu seçip M.2 ssdimizi düşük GB yapabiliriz ama arada 100-250 TL fark olur

 

Geri
Yukarı