asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.317 Çözümler 2 Yer İstanbul 23 Haziran 2020 #1 RX 570 Driver indirdim fakat çalıştırdıktan sonra böyle bir hata veriyor Anakart BIOS güncellemediğim için olabilir mi? Eğer BIOS güncellemediğim içinse BIOS nasıl güncelleyebilirim? Dosya Ekleri wtf2.PNG 4,4 KB · Görüntüleme: 79 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2020
RX 570 Driver indirdim fakat çalıştırdıktan sonra böyle bir hata veriyor Anakart BIOS güncellemediğim için olabilir mi? Eğer BIOS güncellemediğim içinse BIOS nasıl güncelleyebilirim?
Çözüm marcel'o 23 Haziran 2020 Sürücüyü nereden indirdiniz? Kurmanız gereken RX 570 sürücüsü bu, 64&32 bit uygun olanı seçin: Radeon™ RX 570 Previous Drivers | AMD www.amd.com Anakart modeliniz nedir? MSI B450M-A PRO mu? Eğer oysa bunu kuracaksınız: https://download.msi.com/bos_exe/mb/7C52v362.zip Videodan nasıl BIOS güncelleyebileceğinizi öğrenebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sürücüyü nereden indirdiniz? Kurmanız gereken RX 570 sürücüsü bu, 64&32 bit uygun olanı seçin: Radeon™ RX 570 Previous Drivers | AMD www.amd.com Anakart modeliniz nedir? MSI B450M-A PRO mu? Eğer oysa bunu kuracaksınız: https://download.msi.com/bos_exe/mb/7C52v362.zip Videodan nasıl BIOS güncelleyebileceğinizi öğrenebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 23 Haziran 2020 #2 Sürücüyü nereden indirdiniz? Kurmanız gereken RX 570 sürücüsü bu, 64&32 bit uygun olanı seçin: Radeon™ RX 570 Previous Drivers | AMD www.amd.com Anakart modeliniz nedir? MSI B450M-A PRO mu? Eğer oysa bunu kuracaksınız: https://download.msi.com/bos_exe/mb/7C52v362.zip Videodan nasıl BIOS güncelleyebileceğinizi öğrenebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Sürücüyü nereden indirdiniz? Kurmanız gereken RX 570 sürücüsü bu, 64&32 bit uygun olanı seçin: Radeon™ RX 570 Previous Drivers | AMD www.amd.com Anakart modeliniz nedir? MSI B450M-A PRO mu? Eğer oysa bunu kuracaksınız: https://download.msi.com/bos_exe/mb/7C52v362.zip Videodan nasıl BIOS güncelleyebileceğinizi öğrenebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.317 Çözümler 2 Yer İstanbul 23 Haziran 2020 #3 marcel'o dedi: Sürücüyü nereden indirdiniz? Kurmanız gereken RX 570 sürücüsü bu, 64&32 bit uygun olanı seçin: Radeon™ RX 570 Previous Drivers | AMD www.amd.com Anakart modeliniz nedir? MSI B450M-A PRO mu? Eğer oysa bunu kuracaksınız: https://download.msi.com/bos_exe/mb/7C52v362.zip Videodan nasıl BIOS güncelleyebileceğinizi öğrenebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... MSI B450M-A PRO MAX Anakartım yine de o linktekini mi kurayım? Ayrıca attığınız ekran kartı driver linkini indirdim o hatayı veriyor. Artı 0 Eksi
marcel'o dedi: Sürücüyü nereden indirdiniz? Kurmanız gereken RX 570 sürücüsü bu, 64&32 bit uygun olanı seçin: Radeon™ RX 570 Previous Drivers | AMD www.amd.com Anakart modeliniz nedir? MSI B450M-A PRO mu? Eğer oysa bunu kuracaksınız: https://download.msi.com/bos_exe/mb/7C52v362.zip Videodan nasıl BIOS güncelleyebileceğinizi öğrenebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... MSI B450M-A PRO MAX Anakartım yine de o linktekini mi kurayım? Ayrıca attığınız ekran kartı driver linkini indirdim o hatayı veriyor.
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 23 Haziran 2020 #4 Evet, link doğru. Artı 0 Eksi
KS KS asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.317 Çözümler 2 Yer İstanbul 23 Haziran 2020 #5 marcel'o dedi: Evet, link doğru. Genişletmek için tıkla... Şuan BIOS'u güncelledim başka yapmam gereken bir şey var mı? Artı 0 Eksi
marcel'o dedi: Evet, link doğru. Genişletmek için tıkla... Şuan BIOS'u güncelledim başka yapmam gereken bir şey var mı?
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 23 Haziran 2020 #6 Ekran kartı sürücüsünü tekrar kurmayı deneyip durumu bildirin. Artı 0 Eksi
KS KS asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.317 Çözümler 2 Yer İstanbul 23 Haziran 2020 #7 marcel'o dedi: Ekran kartı sürücüsünü tekrar kurmayı deneyip durumu bildirin. Genişletmek için tıkla... Bu hatayı veriyor. Artı 0 Eksi
marcel'o dedi: Ekran kartı sürücüsünü tekrar kurmayı deneyip durumu bildirin. Genişletmek için tıkla... Bu hatayı veriyor.
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 23 Haziran 2020 #8 DxDiag komutunu çalıştırıp çıkan pencerenin ekran görüntüsünü atın. Artı 0 Eksi
KS KS asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.317 Çözümler 2 Yer İstanbul 23 Haziran 2020 #9 marcel'o dedi: DxDiag komutunu çalıştırıp çıkan pencerenin ekran görüntüsünü atın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
marcel'o dedi: DxDiag komutunu çalıştırıp çıkan pencerenin ekran görüntüsünü atın. Genişletmek için tıkla...
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 23 Haziran 2020 #10 Kurmaya çalıştığınız sürücün 64 bit olduğuna emin misiniz? 32 bit kurmuyorsunuz değil mi yani? Artı 0 Eksi