MSI B450M-A Pro Max Ryzen 5 7600 ile uyumlu çalışır mı?

Ali alkurt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar B450M-A Pro Max anakartım RX 6600 ekran kartım var halihazırda 4650G PRO işlemci kullanıyorum lakin darboğaz yapıyor. Yeni işlemciye geçmek istiyorum düşüncem AMD R5 7600 ama anakartım ile uyumlu çalışır mı bilmiyorum. Önerilerinize açığım teşekkürler.

Çok bilgili birisi değilim,ancak o anakartta vrm soğutucusu göremedim r5 7600 de üst düzey bir cpu, büyük ihtimalle sıkıntı olacaktır, (thermal throttling)

Ayrıca yukardaki arkadaşların dediği gibi am5 soketmiş.

Uyumlu değil. Ya AM5 destekli anakart + dediğiniz işlemciyi alacaksınız ya da 5800X3D alın. Çok uçmak istemiyorsanız, darboğaz olmasın yeter diyorsanız 5600 bakılabilir.

AM5 anakart alırsanız ramleri DDR5 olarak değiştirmek zorunda kalacaksınız. Masrafı çok olur.

ekran kartımın performansına güveniyorum gayet iyi açamadığım oyun yok şuanda bana darboğaz olmasın yeter 5600 vs 3600 hangisi daha iyi besler bir çok forumda başa baş gidiyorlar diyor sizin düşünceliriniz nelerdir

ekran kartımın performansına güveniyorum gayet iyi açamadığım oyun yok şuanda bana darboğaz olmasın yeter 5600 vs 3600 hangisi daha iyi besler bir çok forumda başa baş gidiyorlar diyor sizin düşünceliriniz nelerdir
5600 çok daha iyi bir işlemcidir.

5600 ve 3600 ün performansı yakın aralarında 400 lira fark var sanırım, ben olsam daha yeni bir işlemciyi tercih ederdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı