MSI B450M-A PRO MAX sistemde Windows 11'e geçilmeli mi?

MOD02

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
- GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
- MSI B450M-A PRO MAX Anakart
- GIGABYTE GeForce RTXTM 4060 WINDFORCE OC 8G Gaming Ekran Kartı
- Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2, 1 TB SSD
- AMD Ryzen 5 5600 4.40 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 MPK İşlemci
- POWER BOOST VK-P06B 550W RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa
RAM
2 x 8 GB, 3200 MHz
SSD veya HDD modeli
Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2, 1 TB SSD
Ekran kartı
GIGABYTE GeForce RTXTM 4060 WINDFORCE OC
Anakart
MSI B450M-A PRO MAX
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600
İyi günler, yeni bir SSD satın aldım ancak hangi Windows'u kuracağıma karar veremedim. Genellikle oyun oynuyorum ve internette geziniyorum. Sizce Windows 11'e geçmeli miyim? Performans sorunu yaşar mıyım?

İyi günler, yeni bir SSD satın aldım ancak hangi Windows'u kuracağıma karar veremedim. Genellikle oyun oynuyorum ve internette geziniyorum. Sizce Windows 11'e geçmeli miyim? Performans sorunu yaşar mıyım?
İyi günler dostum, win 11 gayet stabil oyunlarda ve internette gezerken. Win 11'e geçersen format sonra burdan izle az ayar yap hiç bir sıkıntı olmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığın video çok gereksiz. RTX 4060'lı sistem zorlanmaz zaten. Düz bir şekilde bir USB'ye RUFUS üzerinden ISO yazdırıp Windows 11'e geçebilirsin. 24H2 önermiyorum şuan da. 23H2'ye geçebilirsin.

İyi günler dostum, Windows 11 gayet stabil oyunlarda ve internette gezerken. Windows 11'e geçersen format sonra buradan izle az ayar yap hiçbir sıkıntı olmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler.

Attığın video çok gereksiz. RTX 4060'lı sistem zorlanmaz zaten. Düz bir şekilde bir USB'ye Rufus üzerinden ISO yazdırıp Windows 11'e geçebilirsin. 24H2 önermiyorum şu an da. 23H2'ye geçebilirsin.

Tamamdır. Araştıracağım.

Attığım video gereksiz değil yapmayı bilmeyenler için faydalı. 24H2 kullanıyorum şuan ve bir sorun yaşamadım gayet stabil.
Tek sistemle bir sürümün stabil olup olmadığını anlayamazsın. Şuan da yüzlerce şikayet var. Daha stabil değil. Aceleye getirilmesine de gerek yok. Bir ay sonra yapsa güncellemeyi bir şey değişmeyecek.

Ayrıca videoya baktım ve kullanılmış sistemler için geçerli çoğu şey. Onun haricinde hz ve güç yönetimini ayarlamış. Onun haricinde Temp silmek, disk temizleme yapmak yeni kurulmuş bir işletim sistemi için gereksiz.

Tek sistemle bir sürümün stabil olup olmadığını anlayamazsın. Şuan da yüzlerce şikayet var. Daha stabil değil. Aceleye getirilmesine de gerek yok. Bir ay sonra yapsa güncellemeyi bir şey değişmeyecek.

Ayrıca videoya baktım ve kullanılmış sistemler için geçerli çoğu şey. Onun haricinde hz ve güç yönetimini ayarlamış. Onun haricinde Temp silmek, disk temizleme yapmak yeni kurulmuş bir işletim sistemi için gereksiz.
Evet temp felan temizlemek gereksiz yeni sistem için, onu belirtecektim adam zaten ama adam yapmaz anlar dedim.

Aynen bişey kaybetmez 1 ay sonra güncellesede, ben o sürümdeyim memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı