Sorun yok galiba.Bu menüde flash bellek tek parça olarak gözüküyor mu bir kontrol edin.
Sorun yok galiba.Bu menüde flash bellek tek parça olarak gözüküyor mu bir kontrol edin.
Evet tek bölüm, galiba tek çare anakart değişmekSorun yok galiba.
Ya bu anakart 82 derecelere çıkıyor prime95 testinde, ama servispoint 4 çekirdekli bir işlemci koyup oyun videosu ile yollamış sorun yok diye, önceden gittiğinde de BIOS chip değişmişti. Nereden aldım bu anakartı nereden ettim. Tekrar denemeye korkuyorum. Islemci, ekran kartı ya da RAM zarar görecek diye.Evet tek bölüm, galiba tek çare anakart değişmek![]()
Flash bellek arızalıYa bu anakart 82 derecelere çıkıyor prime95 testinde, ama servispoint 4 çekirdekli bir işlemci koyup oyun videosu ile yollamış sorun yok diye, önceden gittiğinde de BIOS chip değişmişti. Nereden aldım bu anakartı nereden ettim. Tekrar denemeye korkuyorum. Islemci, ekran kartı ya da RAM zarar görecek diye.
@Silinen üye müsait olduğunda bir bakar mısın? Sorun şu siteden BIOS'un en son sürümünü indirdim USB belleğe attım. Yeniden başlatıp BIOS'a girdim. M-Flash seçeneğine geliyorum tikliyorum gelen ekrana yes diyorum ama fanlar hep son hızda dönüyor. Ekran siyah kalıyor görüntü yok. PC açabilmek için BIOS sifirliyorum. Anakart bir kere servise gitti BIOS chip değişti onunla alakası olabilir mi? Daha önceleri güncelleme yapabiliyordum. Core boost performance ve XMP açık aceba ondan olabilir mi? Neden böyle yapar MSI live update ile yapmaya da korkuyorum.
@MayCrasH buldum sorunusence ne olabilir kanka çok basit aklımıza gelmeyecek bir şey?
XMP kapatmak gerekiyormusFlash bellek arızalı![]()
Hallettim dostum.kardeşim bende de b450m gamıng plus var 3.nesil ryzene güncellemeye 1 ay uğraştım olmadı başaramadım sonra servise yolladım yapıp gönderdiler sende öyle yap bence.
Ben XMP açık şekilde güncelledim öyle durum olmadı. Sizin Anakart inatçı sanırım.XMP kapatmak gerekiyormus.
Hallettim dostum.
Eski BIOS ise evet ama yeni sürümde olmadi benim anakartBen XMP açık şekilde güncelledim öyle durum olmadı. Sizin Anakart inatçı sanırım.![]()
Click BIOS 5 kullanıyorum bende sıkıntı yaratmadı vallahi.Eski BIOS ise evet ama yeni sürümde olmadi benim anakart.
Benim BIOS chip değişmişti belki ondan olabilirClick BIOS 5 kullanıyorum bende sıkıntı yaratmadı vallahi.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.