MSI B450M GAMING Plus yeni sürüm ayarı

20191106_094839.jpg

Core performance boots ayarını disabled yaptım ve CPU core voltage degeri 1.158V'den 0.988V değerine düştü. Şimdi kafama takılan ise Bugün bu şekilde PUNG oynadım işlemcim ortalama 63 derecede idi. Yani birşey değişmedi gibi geliyor ayrıca bu durumda performans kaybı yaşayabilirmiyim?

Bende ki ayarlar bu şekilde ve 3.6 sabit alıyorum. Anakartım MSI B450 Gaming Plus
Hiçbir fikrim yok. İngilizce versiyonunu kurmuşum yanlışlıkla, acaba tekrar türkçe versiyonunu mu güncellemeyi denesem ?
Eki Görüntüle 456406
Core performance boots ayarını disabled yaptım ve CPU core voltage degeri 1.158V'den 0.988V değerine düştü. Şimdi kafama takılan ise Bugün bu şekilde PUNG oynadım işlemcim ortalama 63 derecede idi. Yani birşey değişmedi gibi geliyor ayrıca bu durumda performans kaybı yaşayabilir miyim?
Performans kaybı yaşanabilir ama çok fazla etki etmiyor. CSGO gibi işlemci kullanan oyunlarda hissedilebilir. Ama şahsen bende çok fazla bir etkisi olmamıştı. Yeni güncellediğim BIOS'ta sorun yaşıyorum, eğer düzeltebilirsem 3.6 GHz kullanmayı düşünüyorum. Ama o kadar az voltaj vermesi biraz değişik geldi bana işlemciniz nedir ?
Arkadaşlar BIOS'u varsayılan ayarlarına döndürdükten sonra 3.6 GHz verebildim. Ama tek sorun şimdi CORE BOOST PERFORMANCE ayarını kapatamıyorum. O bölüme giremiyorum direk silik yazılı bir şekilde AUTO olarak kalmış durumda. Normalde onu da kapatınca işlemci sıcaklığı 41 derecelere kadar iniyordu. Ama şimdi min 42 max 48 arası dolaşıyor boştayken.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı