MSI B450M PRO-Max ile M.2 SSD uyumu

Bütçe
1000

Mehmet karagöz

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, yeterli bilgiyi bulamadığım için sorma ihtiyacında bulundum. Öncelikle " MSI B450M PRO- M.2 Max B450 AM4 AMD Ryzen DDR4 4133MHz (OC) M.2 USB3.2 anakart " ile "Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD (okuma hızı 3400 MB / yazma hızı 2300 MB)" ve Hi-Level 512 GB SATA3 M.2 NVMe PCI-e SSD 3300-3100MBS HLV-M2PCIESSD2280/512G iki ürün arasında kaldım. Bu 2 SSD anakart ile uyumlu mudur?

Ürünlerin linkini aşağıdadır;

Hı-Level 512GB Sata3 M2 Nvme Pcıe SSD 3300-3100MBS Fiyatı
Samsung 500GB 970 EVO NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3400MB / Yazma Hızı 2300MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B450M PRO-M2 MAX AM4 AMD Ryzen DDR4 4133MHz (O.C.) M.2 USB3.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung varken; Hı-Level sormak küfür etmektir? Kişisel olarak küfür etseniz bu kadar alınmam :) Direkt olarak Samsung tabi ki. Okuma/yazma hızlarına bakmayın bile, Hı-Level'i kullandıktan 1 yıl sonra sorunlar baş gösterir, ben iyi niyetli 1 yıl dedim ama siz daha kısa sürede de sonunu görebilirsiniz.

Direkt olarak SAMSUNG. Anakartınızda NVMe desteği de bulunmakta.

Son düzenleme:
M.2 desteği olduğu yazıyor.
Aynen M.2 desteği var yazıyor. Ama beni yanıltan ssd'de PCI Express 3.0 x4 NVMe yazarken ; Anakartta
PCI Express 3.0 x16
PCI Express X1
yazması beni sıkıntıda bıraktı. Yanlışta almak istememiştim. Her türlü bu Anakarta uyduğu için alıcam ozaman.

Samsung varken; Hı-Level sormak küfür etmektir? Kişisel olarak küfür etseniz bu kadar alınmam :) Direkt olarak Samsung tabi ki. Okuma/yazma hızlarına bakmayın bile, Hı-Level'i kullandıktan 1 yıl sonra sorunlar baş gösterir, ben iyi niyetli 1 yıl dedim ama siz daha kısa sürede de sonunu görebilirsiniz.

Direkt olarak SAMSUNG. Anakartınızda NVMe desteği de bulunmakta.
Öncelikle teşekkür ederim. İlk olarak samsung bakmıştım. Sonra Hi level 100tl daha ucuz ve yazma hızı yüksek olunca o ssd'ye yönelmiştim bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum.

Screenshot_20200328_032318.jpg

9 yazan yere takılacak.

Aynen M.2 desteği var yazıyor. Ama beni yanıltan ssd'de PCI Express 3.0 x4 NVMe yazarken ; Anakartta
PCI Express 3.0 x16
PCI Express X1
yazması beni sıkıntıda bıraktı. Yanlışta almak istememiştim. Her türlü bu Anakarta uyduğu için alıcam ozaman.
Oraya bakmayacaksınız depolama bilgilerine bakacaksınız. PCIe 3.0 x4 bağlantı var yani NVMe desteği var demektir.

b450m.jpg

msi.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı