MSI B450M PRO Max M.2 BIOS güncellerken dosyalar görünmüyor

Fatihkrnz

Femtopat
MSI B450M PRO Max M.2 anakartım var flash bellek içine BIOS sürümünü atıyorum. Fakat M-Flash yerine tıkladığımda USB bellek görünüyor ama içindeki dosya görünmüyor. Farklı USB bellekleri de denedim fakat olmadı.

Dosyayı nasıl attığınızı gösteren bir resim atar mısınız? Yanlış anakartın BIOS'unu atmış olabilirsiniz. Anakartınızın modelini teyit edebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 90
Dosya atışınızda bir sorun yok ancak doğru anakart için doğru dosyayı indirdiniz mi? Anakartın modeline BIOS'dan bakıp yazabilir misiniz? Son olarak USB'yi FAT32/NTFS olarak tekrar biçimlendirmeyi deneyin.
Anakart modeli doğru daha önceden güncellenmiştim
Anakart modeli doğru daha önceden güncellenmiştim
Hepsini denedim olmuyor son çare format atıcam PC ye

Format ile alakası yok hocam. NTFS ve FAT32 formatları ile USB'yi biçimlendirmeyi deneyin. En son MSI'ın Live Update programı ile yazılım üzerinden güncelleme yapın, başka yolu yok.

Format ile alakası yok hocam. NTFS ve FAT32 formatları ile USB'yi biçimlendirmeyi deneyin. En son MSI'ın Live Update programı ile yazılım üzerinden güncelleme yapın, başka yolu yok.

Ben ilk kurarken msı Türkiye sitesinden güncelleme yaptım şimdi oradaki son sürümü indirdim ve oldu msı globaldan indirdiğim sürümü kabul etmiyor. Yardımınız için teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı