O şekilde atıyorum zaten fakat olmuyor.Dosyayı nasıl atıyorsunuz? BIOS dosyasını indirdiğinizde .RAR olarak iner, o dosyayı açıp içerisinden 32MB'lık BIOS dosyasını USB'ye atmanız gerek.
Dosyayı nasıl attığınızı gösteren bir resim atar mısınız? Yanlış anakartın BIOS'unu atmış olabilirsiniz. Anakartınızın modelini teyit edebilir misiniz?
Anakart modeli doğru daha önceden güncellenmiştimDosya atışınızda bir sorun yok ancak doğru anakart için doğru dosyayı indirdiniz mi? Anakartın modeline BIOS'dan bakıp yazabilir misiniz? Son olarak USB'yi FAT32/NTFS olarak tekrar biçimlendirmeyi deneyin.
Hepsini denedim olmuyor son çare format atıcam PC yeAnakart modeli doğru daha önceden güncellenmiştim
Ben ilk kurarken msı Türkiye sitesinden güncelleme yaptım şimdi oradaki son sürümü indirdim ve oldu msı globaldan indirdiğim sürümü kabul etmiyor. Yardımınız için teşekkür ederimFormat ile alakası yok hocam. NTFS ve FAT32 formatları ile USB'yi biçimlendirmeyi deneyin. En son MSI'ın Live Update programı ile yazılım üzerinden güncelleme yapın, başka yolu yok.
MSI Global - The Leading Brand in High-end Gaming & Professional Creation
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.www.msi.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.