MSI B450M sistemde kasa hiç tepki vermiyor

Onurkopuz

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle önceki benzer konulara baktım ve bir sonuç elde edemedim bu yüzden konuyu açayım dedim.
PC m dün gece hiçbir sorun olmadan normal bir şekilde kapattım sabah açmayı denediğimde hiçbir tepki vermedi. Anakarttan ses, ışık veya fanlar hiçbiri tepki vermedi. Bu başıma bilgisayari ilk aldigim zaman da gelmişti CPU fanın 4'lu pinlerinin yerini değiştirince düzelmişti. Denedim bu sefer olmadi yaptıklarım:
RAM, ekran karti BIOS pili çıkarıp temizleyip taktim.
BIOS pilini çıkarıp 5 dk bekleyip denedim.
Anakarttan kisa devre ile açmayı denedim.

Sistem özelliklerim.
MSI B450M anakart, 3500X, 1660 Super 650W Corsair PSU.

Sorun statik elektrik olabilir. Bilgisayarı kapatıp fişten çekin. Kasanın açma-kapama tuşuna arka arkaya 6-7 kere basın. Sonra sistemi çalıştırmayı deneyin. Olmazsa o dediğiniz fan bağlantısını tamamen çıkartarak deneyin. Yine olmazsa evde farklı bir prize bağlantı yapmayı deneyin.

Sorun statik elektrik olabilir. Bilgisayarı kapatıp fişten çekin. Kasanın açma-kapama tuşuna arka arkaya 6-7 kere basın. Sonra sistemi çalıştırmayı deneyin. Olmazsa o dediğiniz fan bağlantısını tamamen çıkartarak deneyin. Yine olmazsa evde farklı bir prize bağlantı yapmayı deneyin.
Denedim fakat değişmedi hiç bir şey malesef.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı