MSI B460M Pro anakarta kule tipi soğutucu sığar mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu videoda tam gözükmüş buradaki gibi yapacağım. Bi sıkıntı çıkmaz değil mi?

Tamam ozaman perşembe günü yaparım, bi sıkıntı çıkarsa gene yazarım. Teşekkür ederim hayırlı akşamlar.
Markanın kendi kanalı, sıkıntı çıkmaz.
Kanka, fuma 2 egzoz fana deyiyor. Ne yapmam lazım. Çıkarayım mı egzoz fanı?
Tamam ozaman perşembe günü yaparım, bi sıkıntı çıkarsa gene yazarım. Teşekkür ederim hayırlı akşamlar.

Kanka, fuma 2 egzoz fana deyiyor. Ne yapmam lazım. Çıkarayım mı egzoz fanı?

Dosya Ekleri

• B96DA07F-0ED0-482D-B0F3-359261D291D3.jpeg
    B96DA07F-0ED0-482D-B0F3-359261D291D3.jpeg
    128 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
Fanları taktım fanlar sıkıntısız çalışıyor fakat PC açılmıyor.
Onun için yeni konu açarsanız daha doğru olur. Montajı yaparken anakarta takılan kabloları oynatmış olabilirsiniz. Anakarta takılan kabloları yeniden taktıktan sonra RAM'leri çıkartıp takmayı deneyebilirsiniz. Açılmazken anakartta uyarı ışığı yanıyor mu?

Son düzenleme:
Onun için yeni konu açarsanız daha doğru olur. Montajı yaparken anakarta takılan kabloları oyantmış olabilirsiniz. Anakarta takılan kabloları yeniden taktıktan sonra RAM'leri çıkartıp takmayı deneyebilirsiniz. Açılmazken anakartta uyarı ışığı yanıyor mu?
Tamamdır hallettim kral ben, ramleri çıkarıp taktım düzeldi çok sağol yardımların için bu konuyu nasıl çözüldü olarak işaretlerim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı