MSI B550-A Pro vs ASUS Prime B550M-A

Çok yaratır, işlemci güç beslemesinin gücü ve sıcaklığı B550M-A'dan ezici şekilde daha iyi. USB portları daha zengin, pin bağlantıları daha iyi, BIOS flashback var, ATX olduğu için kablolama olarak daha rahat. SATA portu sayısı daha fazla.

Yani MSI MSI B550M-A Pro AMD daha mi iyi diyorsunuz çünkü fiyat olarak daha ucuz.

Şu:

Bu da çok mantıklı gelmiyor doğrusu, sadece 4 pinli CPU güç girişi ve tek artısı B550 ile pasif PCI-e 4.0. Pro VDH ile yakın PCB'ler ve beslemesi var. Bunun fiyatlarında B450M Mortar vardı 899 civarında aynı fiyatında kalsa iyiydi.

Yani MSI MSI B550M-A Pro AMD daha mi iyi diyorsunuz çünkü fiyat olarak daha ucuz.

B550-A Pro daha iyi, M-A Pro onun küçük kardeşi ama çoğu B450 anakarttan kötü.

B550-A Pro iki tane Prime eder tek başına.

İki az olabilir bu arada :D

1000 1400 fiyat bandında PCI 4.0 destekleyen B550 bir anakart önerisi yaparsanız sevinirim çünkü çok fazla anakart karıştırıldı şu an :D

Bu da çok mantıklı gelmiyor doğrusu, sadece 4 pinli CPU güç girişi ve tek artısı B550 ile pasif PCI-e 4.0. Pro VDH ile yakın PCB'ler ve beslemesi var. Bunun fiyatlarında B450M Mortar vardı 899 civarında aynı fiyatında kalsa iyiydi.
Mantıklı olmadığını biliyorum zaten. Sandığım modeli söyledim. Pro VDH testlerde çok iyi sonuç veriyor. PCB benzerliğinden ziyade performans söz konusu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütçeyi 1400 TL bandında sandığım için Pro VDH önerdim. Nitekim konu oraya vardı.

Mantıklı olmadığını biliyorum zaten. Sandığım modeli söyledim. Pro VDH testlerde çok iyi sonuç veriyor. PCB benzerliğinden ziyade performans söz konusu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütçeyi 1400 TL bandında sandığım için Pro VDH önerdim.

Pro VDH, ASUS Prime B550M-A'ya göre ne kadar bir artısı var acaba?

Pro VDH, ASUS Prime B550M-A'ya göre ne kadar bir artısı var acaba?

BIOS Flashback var, @alihanvardertyok videosunu atmış zaten 3950X'i 200W çekerken bile throttle olmadan tutabiliyor. B550M-A crash veriyor. M.2 Frozr var, bir tane fazla ARGB pini var, kasadaki Type-C portları için giriş var (B550M-A'da yok), PCI-e X16 slotu çelik destekli (B550M-A'da yok).

B550M-A'nın görebildiğim tek artısı USB portlarında iki adet 3.2 Gen 2 olması, MSI'da maksimum 3.2 Gen 1 var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı