- Makaleler
- 42
Anlayamadım Prime'i mı tercih etmeliyim?![]()
B550-A Pro iki tane Prime eder tek başına. Prime kötü bir model, mecbur kalmadıkça alma.
Anlayamadım Prime'i mı tercih etmeliyim?![]()
Çok yaratır, işlemci güç beslemesinin gücü ve sıcaklığı B550M-A'dan ezici şekilde daha iyi. USB portları daha zengin, pin bağlantıları daha iyi, BIOS flashback var, ATX olduğu için kablolama olarak daha rahat. SATA portu sayısı daha fazla.
Şu:
![]()
MSI B550M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.400,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yani MSI MSI B550M-A Pro AMD daha mi iyi diyorsunuz çünkü fiyat olarak daha ucuz.
B550-A Pro iki tane Prime eder tek başına.
Mantıklı olmadığını biliyorum zaten. Sandığım modeli söyledim. Pro VDH testlerde çok iyi sonuç veriyor. PCB benzerliğinden ziyade performans söz konusu.Bu da çok mantıklı gelmiyor doğrusu, sadece 4 pinli CPU güç girişi ve tek artısı B550 ile pasif PCI-e 4.0. Pro VDH ile yakın PCB'ler ve beslemesi var. Bunun fiyatlarında B450M Mortar vardı 899 civarında aynı fiyatında kalsa iyiydi.
Mantıklı olmadığını biliyorum zaten. Sandığım modeli söyledim. Pro VDH testlerde çok iyi sonuç veriyor. PCB benzerliğinden ziyade performans söz konusu.
Bütçeyi 1400 TL bandında sandığım için Pro VDH önerdim.
Üst düzey işlemcilerde bile daha soğuk kalabilme artısı var. Bu da haliyle kaliteli bir ürün olduğuna işarettir.Pro VDH, ASUS Prime B550M-A'ya göre ne kadar bir artısı var acaba?
Pro VDH, ASUS Prime B550M-A'ya göre ne kadar bir artısı var acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.