Çözüldü MSI B550 GAMING Edge Wi-Fi anakart BIOS güncelleme problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

enesecurex

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, daha önceden yaptığım gibi bu videoya bakarak yeni çıkan BIOS güncellemesini yapmak istedim ve BIOS flashback butonuna bastıktan sonra sistemim aşağıda görüldüğü kırmızı kaldı 10 dakikadır tepki yok. USB üzerindeki işlem ışığı yanmıyor ve anakart flashback ışığı yanıp sönmek yerine sadece açık durumda.

Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Çözüm
biosu ordan niye yaptınki yükle usbye bios ayarlarından m flashtan yap aynı anakarta sahibim
Daha önceden de böyle yapmıştım bildiğim yoldan yapmalıyım diye düşündüm şuan ne yapmam gerektiğini bilemiyorum..
Problem çözüldü,

Çözüm: RUFUS ile MBR olarak tekrar biçimlendirdim ve BIOS güncelledim.
biosu ordan niye yaptınki yükle usbye bios ayarlarından m flashtan yap aynı anakarta sahibim

Daha önceden de böyle yapmıştım bildiğim yoldan yapmalıyım diye düşündüm şuan ne yapmam gerektiğini bilemiyorum..
Problem çözüldü,

Çözüm: RUFUS ile MBR olarak tekrar biçimlendirdim ve BIOS güncelledim.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…