MSI B550M Pro-VDH vs ASUS Prime B550M-K ARGB

ulaslan0

Hectopat
Bütçe Max 4.000₺. Sizce hangisini almak mantıklı? Bu fiyatta en mantıklı olarak bunları buldum. Varsa bu bütçeye başka model önerilerinizi beklerim.

Anakart Wi-fi'larını önermezseniz eğer MSI'ın bu modelinin Wi-fi'siz modeli 3.344₺

Sistemim:
R5 5600, RX570, Corsair Delta RGB. Uyum sorunu yaşamam ayrıca de mi?

MSI B550M Pro-Vdh Wifi Am4 Ddr4 4400 MATX

Asus Prime B550M-K Argb Am4 DDR4 5500 MATX

Bütçe Max 4.000₺. Sizce hangisini almak mantıklı? Bu fiyatta en mantıklı olarak bunları buldum. Varsa bu bütçeye başka model önerilerinizi beklerim.

Anakart Wi-Fi'larını önermezseniz eğer MSI'ın bu modelinin Wi-Fi'siz modeli 3.344₺

Sistemim:
R5 5600, RX570, Corsair Delta RGB. Uyum sorunu yaşamam ayrıca de mi?

MSI B550M Pro-Vdh Wifi Am4 Ddr4 4400 MATX

Asus Prime B550M-K Argb Am4 DDR4 5500 MATX

2 hafta önce Amazon'dan B550M Pro VDH Wi-Fi'siz modelini ve yanında R5 5600 aldım herhangi bir sorun yaşamadım hocam.

Wi-Fi'li modelle arasında tek fark Wi-Fi'de mi, bilginiz var mı? Varsa başka bir fark göremedim de.

Tek fark Wi-Fi hocam. Başka eklenen özellik yok. Bu yüzden almaya gerek duymadım şu an USB girişine ek Wi-Fi adaptörünü taktım sırf bunun için ek ücret vermeme gerek yok zaten kablolu internet kullanıyorum.

Tek fark Wi-Fi hocam. Başka eklenen özellik yok. Bu yüzden almaya gerek duymadım şu an USB girişine ek Wi-Fi adaptörünü taktım sırf bunun için ek ücret vermeme gerek yok zaten kablolu internet kullanıyorum.
Sağolun teşekkürler. Sanırım MSI Wifi'siz modeli alacağım. Bu fiyatta en mantıklısı bu görünüyor.

Sağ olun teşekkürler. Sanırım MSI Wi-Fi'siz modeli alacağım. Bu fiyatta en mantıklısı bu görünüyor.

Bu sayfada da önerilen yine MSI hocam. Bende diğer forumlarda sorduğumda bunu almamı önermişlerdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı