PCI\VEN_10DE&DEV_1AED&SUBSYS_21C410DE&REV_A1
PCI\VEN_8086&DEV_1911&SUBSYS_7C881462&REV_00
PCI Aygıtı ile Temel Sistem Aygıtı ünlemli. Donanım kimliklerini yazıyorum Google'a ama bir şey bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Ve görüntü bağdaştırıcılarınd ada ekran kartımın görünmesi gerkmiyor nu neden çıkmıyor?
Hayır laptop değil yeni topladım bugün kurulumunu yaptım. Bahsettiğiniz sürücünün olduğunu sanmıyorum o yüzden, varsa da nerden bakılıyor bilmiyorum. Windows update'lerinden sonra başlıktaki ünlemler kaldı. İşlemci i3 10100F. Dosyayı da winrar veyta 7ziple çıkarmadım ayıkla diye bir seçenek geldi onu yaptım. Winrar deneyeyim mi?
Dosya bütünlüğü açısından bir problem olsaydı, öyle bir hata vermezdi. Sanırım sizin işinize yarayacak olan sürücü, bu değil. Dahili grafik birimi de yok. Verdiğiniz; "PCI\VEN_8086&DEV_1911&SUBSYS_7C881462&REV_00" deki "8086" Intel'in üretici kodu, yüksek ihtimalle chipset ya da anakart ile alakalı bir sürücü olması lazım.
En fazla sebep olacağı, o donanımın sahip olduğu performansı tam manası ile yerine getirememesi olacaktır. Herhangi bir problemde ilk çözülmesi gereken olarak da cepte duracaktır.