MSI B650-P WIFI anakart kurulum sırasında"Over Current Have Been Detected On Your USB Device" hatası

woRtt

Hectopat
Daha fazla  
MSI B650-P WIFI anakartın kurulumunu yaptığımda "Over Current Have Been Detected On Your USB Device!!" hatasını aldım. Sorunun kasanın usb portlarında olduğunu düşünerek ön usb bağlantılarını çıkardım düzelmedi, denenebilecek tüm temel çözüm yöntemlerini denedim. Sorun düzelmedi. En son anakartı kasadan çıkardım, uzay montaj yaparak çalıştırdım yine aynı hatayı aldım. Sorunun anakartın arka usb portlarında olduğunu düşünüyorum. Anakartı garantiye yolladım sorun anakartta mıdır, doğru mu yapmışım?

Dosya Ekleri

• IMG_20230721_171156.jpg
    IMG_20230721_171156.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 36
MSI B650-P Wi-Fi anakartın kurulumunu yaptığımda "Over Current Have Been Detected On Your USB Device!" hatasını aldım. Sorunun kasanın USB portlarında olduğunu düşünerek ön USB bağlantılarını çıkardım düzelmedi, denenebilecek tüm temel çözüm yöntemlerini denedim. Sorun düzelmedi. En son anakartı kasadan çıkardım, uzay montaj yaparak çalıştırdım yine aynı hatayı aldım. Sorunun anakartın arka USB portlarında olduğunu düşünüyorum. Anakartı garantiye yolladım sorun anakartta mıdır, doğru mu yapmışım?

Bütün USB'leri çıkardıktan sonra hâlâ hata veriyorsa anakartta problem olabilir. Ama kablolamayı doğru yaptığınızdan emin misiniz?

Usb takılı değildi zaten, uzay montajda 24pin, 8+8 2 tane cpu güç kablosu, ekran kartı kablosu bir de sıvı soğutucunun kabloları takılıydı. Yanlış takma ihtimalim yok diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı