Asus TUF Gaming B650M-E WIFI AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
En ucuz Asus Tuf Gaming B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.879,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus Tuf Gaming B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.879,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Teşekkürler bilgilendirme için bende Amazon'dan aldım ama kullansam mı iade mi etsem bilemedim kafamda soru işaretleri var.
Wi-Fi olmaması benim için pek iyi olmadı bir de sorunları var deniliyor
Teşekkürler bilgilendirme için bende Amazon'dan aldım ama kullansam mı iade mi etsem bilemedim kafamda soru işaretleri var.
Wi-Fi olmaması benim için pek iyi olmadı bir de sorunları var deniliyor.
Aslında elimde yine cihazlar var Wi-Fi adaptör olsun router olsun her türlü çözerim ama ne bileyim üstünde direkt anten olan anakartlar daha hoşuma gidiyor bu sefer de donanımdan olarak düşük kalıyor diğer kartlar
Aslında elimde yine cihazlar var Wi-Fi adaptör olsun router olsun her türlü çözerim ama ne bileyim üstünde direkt anten olan anakartlar daha hoşuma gidiyor bu sefer de donanımdan olarak düşük kalıyor diğer kartlar.
Wi-Fi aslında beni de bağlamıyor da yarın VRM MOSFET gibi elektrik aksamı içeren ürünlerin dönüşü ve alternatifi yok. Ben gerçi PBO overclock yapacağım ama elimde alternatif olması önemli. Doğru düzgün bir veri de yok ASUS ve MSI hakkında şahsen bilmiyorum. Kulaktan duyma hiçbir şeye inanmam.
@DMN@Marix hocam ne diyorsun sence:
ASUS TUF Gaming B650 M-E mi yoksa MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi mi?