Elektronik MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi anakart 6.099 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Qp pahalı hocam N11'de, attığım link daha uyguna.
Bunu alıp bir tane Wi-Fi adaptörü almak çok daha mantıklı. Geri ödemeyle 7K oluyor.

Bunu alıp bir tane Wi-Fi adaptörü almak çok daha mantıklı. Geri ödemeyle 7K oluyor.

Wi-Fi'siz modelini aldım hocam, teşekkür ederim yorumların için.

N11'de İncehesap satıcısından aldım, toplu alınca 5 taksite düşüyor 7500F ile birlikte almıştım.

Teşekkürler bilgilendirme için bende Amazon'dan aldım ama kullansam mı iade mi etsem bilemedim kafamda soru işaretleri var.
Wi-Fi olmaması benim için pek iyi olmadı bir de sorunları var deniliyor

Teşekkürler bilgilendirme için bende Amazon'dan aldım ama kullansam mı iade mi etsem bilemedim kafamda soru işaretleri var.
Wi-Fi olmaması benim için pek iyi olmadı bir de sorunları var deniliyor.

Şu an benim de kafamı rahatsız eden durum o aslında. Wi-Fi'sız anakart almak da garip oldu.

Şu an benim de kafamı rahatsız eden durum o aslında. Wi-Fi'sız anakart almak da garip oldu.

Aslında elimde yine cihazlar var Wi-Fi adaptör olsun router olsun her türlü çözerim ama ne bileyim üstünde direkt anten olan anakartlar daha hoşuma gidiyor bu sefer de donanımdan olarak düşük kalıyor diğer kartlar

Aslında elimde yine cihazlar var Wi-Fi adaptör olsun router olsun her türlü çözerim ama ne bileyim üstünde direkt anten olan anakartlar daha hoşuma gidiyor bu sefer de donanımdan olarak düşük kalıyor diğer kartlar.

Wi-Fi aslında beni de bağlamıyor da yarın VRM MOSFET gibi elektrik aksamı içeren ürünlerin dönüşü ve alternatifi yok. Ben gerçi PBO overclock yapacağım ama elimde alternatif olması önemli. Doğru düzgün bir veri de yok ASUS ve MSI hakkında şahsen bilmiyorum. Kulaktan duyma hiçbir şeye inanmam.

@DMN @Marix hocam ne diyorsun sence:
ASUS TUF Gaming B650 M-E mi yoksa MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi mi?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı