Cihan Ceylan

Hectopat
USB Flash Disk ile yükleme.

1. USB'den boot ettim
2. Options'da Boot Args seçeneğinin sonuna -x yazdım. (-x yazmadan yüklemeye geçmiyor.)
3. Diski Mac Os Günlük Seçerek formatladım.
4. Yüklemeden sonra yeniden başlatıldı.

2ptcmxz.jpg

B75MA-P45Intel® B75 ChipsetSistem Özellikleri:
  • CPU: Intel i5 3470
  • RAM: 2 x 4 GB DDR3 1600 MHz
  • Graphic: Ati Radeon HD 7850 2GB
  • LAN: Realtek® 8111E
  • Audio: Realtek® ALC887

Buraya kadar geliyorum sonrasında takılıyorum. MultiBeast'de Başarılı bir sonuç elde edemiyorum. Ses,Lan çalışmıyor hiçbiri. Benim anakartıma göre hazır bir ayarda bulamadım. Bir tek anakartım için DSDT buldum ondada olmadı. Nasıl çözerim yardımlarınızı bekliyorum.

Cevabınız için teşekkürler. Bu verdiginiz linki denedim. Ama sanki hiç bir şey yüklememiş gibi bir değişiklik olmuyor. Bir yerde hata yapıyorum ama nerede anlamadım. Acaba usb disk'ten başladığı için mi? En baştan yükleyeceğim, tekrar deneyeceğim.

-x ile kurdum. Boot edemedim. Kurulumdan sonrada -x ile açıyorum. Yoksa açılmıyor. 7850 ekran kartı vardı. 7850 ekran kartını 3mb olarak görüyordu. Ekran kartını tanıttım ama stabil çalışmıyordu. Ekran kartından şüphelendim, ekran kartını çıkartıp, ekran kartsız kurulum yapmayı denedim bu sefer hiç kuramadım.

- - - Güncellendi - - -

-x ile açılan sistemde hiçbir şey çalışmaz zaten. Kurulumda sonra -x kullanmıyorsunuz dimi? Ayrıca Hangi yöntemle veya dağıtımla kurulum yapıyorsunuz ?

Evet -x ile çalışıyor. Evet kurulumdan sonra -x ile kullanıyorum. Multibeast kullanıyorum. anakartıma uygun DSDT Buldum. Lion da başarılı kurulum yapılmış. Ama mavericks için bulamadım. Sizin Mavericks kurulum videosunda anlattığınız adımları denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı