''OS X Mavericks 10.9 bootable USB for Intel PCs (13A603)'' bu imajla kuruyorum.

KP'deki gereksiz Kext'leri nasıl sileceğimi bilmiyorum. Nasıl silindiğini araştırayım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
-s yaptım AppleACPIPlatform.kext i sildim. Olmadı. :(

2r5gvm9.png

merhabalar bende de bu anakarttan var. MSI B75MA-P45. kurukumu sitenizdeki mavericks ile mavericks kurulum videosunu seyrederek yaptım.eksik olan ses ve lan driverları.bunları nerden bulabilirim.yada multibeastın hangi versiyonunda destekleyen suruculer mevcuttur.yardımcı olursanız cok memnun olurum.şimdiden tesekkrler.

sistem özelikleri
MSI B75MA-P45
İ5 3570K
4 GB 1600MHZ KINGTON

merhabalar bende de bu anakarttan var. MSI B75MA-P45. kurukumu sitenizdeki mavericks ile mavericks kurulum videosunu seyrederek yaptım.eksik olan ses ve lan driverları.bunları nerden bulabilirim.yada multibeastın hangi versiyonunda destekleyen suruculer mevcuttur.yardımcı olursanız cok memnun olurum.şimdiden tesekkrler.

sistem özelikleri
MSI B75MA-P45
İ5 3570K
4 GB 1600MHZ KINGTON

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı