MSI Bazooka B350M İçin 8 GB DDR4 Dual Channel RAM Tavsiyesi

sssbbb

Hectopat
Arkadaşlar merhaba.
Anakartım MSI Bazooka B350M; buna uyacak şekilde 8 GB DDR4 Dual Channel RAM aramaktayım.
Tavsiyeleriniz bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çift kanal almaya bak, anakart da 4 tane yuva var hazırda, hem üstüne vereceği performansı da düşün.

Hocam oyun için testlere baktığımda tek ve çift kanal olarak performans farkı olmadığını gördüm yoksa başta ben de başta dual arıyordum,

bu attığım ürün için msi sitesine baktığımda listede adını göremedim ama mhz olarak uyuyor duruyor, bu listede olmayan her ürün uyumsuz demek değil değil mi?
Support For B350M BAZOOKA | MSI Global

"Adata 8GB XPG GAMMIX D10 2400MHz DDR4 Siyah Tek Modül Ram AX4U240038G16-SBG"

Her oyunda fark olmayabiliyor, bellekler çift kanal daha iyi çalışırlar, siz çift kanal almaya çalışın, hazır sisteminiz Ryzen. Anakart uyumluluk listesine çok bakma, benim Asus anakart için alacağım RAM'ler listede yoktu ama sorunsuz çalıştılar. Ancak MSI için durum nedir bilmiyorum. Bu arada hangi işlemciyi alacaksın ?

Her oyunda fark olmayabiliyor, bellekler çift kanal daha iyi çalışırlar, siz çift kanal almaya çalışın, hazır sisteminiz Ryzen. Anakart uyumluluk listesine çok bakma, benim Asus anakart için alacağım RAM'ler listede yoktu ama sorunsuz çalıştılar. Ancak MSI için durum nedir bilmiyorum. Bu arada hangi işlemciyi alacaksın ?

yok hocam sistemim ryzen değil, işlemci amd x4 950.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı