MSI Bravo 15 A4DDR-243XTR vs B5DD-022XTR vs Abra A5 V17.2

Geçer yanlış hatırlamıyor isem 4 tane modu var ve 4.olanı 40FPS'lik artış sağlıyor

Geçer yanlış hatırlamıyor isem 4 tane modu var ve 4.olanı 40FPS'lik artış sağlıyor.
5600h almak 4800h'ı aratmaz yani ? Şuan ya bu iki modelden birni ya da monster 3050ti modelini alacağım ama pek abraya yönelmek istemiyorum 5500m 3050ti'yi yakalayabiliyor mu acaba?

B5dd daha iyi olur sizin için, 5600h mimari ve tek çekirdek performansından ötürü daha çok FPS verir. Ayrıca yeni MSI Center programıda var.
Hocam bir de ekran hakkında ne düşünüyorsunuz tn panel galiba
Hocam bir de ekran hakkında ne düşünüyorsunuz tn panel galiba @Radeon RX 5500M
B5dd daha iyi olur sizin için, 5600h mimari ve tek çekirdek performansından ötürü daha çok FPS verir. Ayrıca yeni MSI Center programıda var.
@Radeon RX 5500M hocam , ekran hakkındaki görüşleriniz nedir ve sıcaklıklar hakkında ekran küçük gelir mi sizce veya renk paneli iyi mıdır?

Son düzenleme:
Hocam bir de ekran hakkında ne düşünüyorsunuz TN panel galiba.

@Radeon RX 5500M hocam, ekran hakkındaki görüşleriniz nedir ve sıcaklıklar hakkında ekran küçük gelir mi sizce veya renk paneli iyi mıdır?

Hocam boyut konusu size bağlı, daha önce 17 inç kullandıysanız küçük gelebilir. Renkler profesyonel kullanım için iyi değil, ama oyun ve günlük kullanımı kurtarır bence. Bende de Alpha 17 var ekran şu şekilde:

IMG_20210707_211141.jpg

Hocam boyut konusu size bağlı, daha önce 17 inç kullandıysanız küçük gelebilir. Renkler profesyonel kullanım için iyi değil, ama oyun ve günlük kullanımı kurtarır bence. Bende de Alpha 17 var ekran şu şekilde:

Eki Görüntüle 1145170
Daha önce 17 inch kullanmadım fakat büyük ve ince ekran seviyorum 15 inch üzmez ise iyidir sabah ışığında nasıl hocam fakat sizin ki galiba IPS ve sıcaklıklar dan memnun musunuz çünkü bayadir kullanıyor sunuz gibi sanırım benim alacağım model TN yanlış bakmadiysam @Radeon RX 5500M
Daha önce 17 inch kullanmadım fakat büyük ve ince ekran seviyorum 15 inch üzmez ise iyidir sabah ışığında nasıl hocam fakat sizin ki galiba IPS ve sıcaklıklardan memnun musunuz çünkü bayağıdır kullanıyor sunuz gibi sanırım benim alacağım model TN yanlış bakmadiysam @Radeon RX 5500M

Eki Görüntüle 1145170

MSI Bravo 15 b5dd TN galiba sizce sorun çıkarır mı oyun için ve kaç senedir kullanıyorsunuz sıcaklıkta sorun yaşadınız mı?

Son düzenleme:
Daha önce 17 inch kullanmadım fakat büyük ve ince ekran seviyorum 15 inch üzmez ise iyidir sabah ışığında nasıl hocam fakat sizin ki galiba IPS ve sıcaklıklar dan memnun musunuz çünkü bayadir kullanıyor sunuz gibi sanırım benim alacağım model TN yanlış bakmadiysam @Radeon RX 5500M

MSI Bravo 15 b5dd TN galiba sizce sorun çıkarır mı oyun için ve kaç senedir kullanıyorsunuz sıcaklıkta sorun yaşadınız mı?
Aynı hocam ips-level %45 ntsc iki ekranda. Bravo ve alpha panelleri aynı. Şahsen 9 aydır kullanıyorum hiç rahatsız etmedi beni renkler. Sıcaklık olarakta üzmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı