MSI Bravo 15 alınır mı?

Alınır. RAM takarsanız daha da iyi olur.

Kardeşim bir bildiğimiz var ki Monster almayın diyoruz. 2 sene sonra şurası bozuldu burası çatladı diye servise başvurmasın diye önermiyoruz. Hala kendini haklı çıkarmaya çıkarıyorsun pes doğrusu.

Kasa kalitesi düşük olduğunu herkes biliyor ,oradan kıstığını donanıma vermiş isteyen tercih eder.

Alınır. RAM takarsanız daha da iyi olur.

Kardeşim bir bildiğimiz varki Monster almayın diyoruz. 2 sene sonra şurası bozuldu burası çatladı diye servise başvurmasın diye önermiyoruz. Hala kendini haklı çıkarmaya çıkarıyorsun pes doğrusu.

Acer kral boş verin.

Max bütçe 10000 demiş 12500 TL laptop öneriyorsun.

Arkadaşa dedim 10000 lira bilgisayar istiyene demedim.
Kasa kalitesi düşük olduğunu herkes biliyor ,oradan kıstığını donanıma vermiş isteyen tercih eder.
Bu arkadaşa dedim.
İyi okuyun.

Kasa kalitesi düşük olduğunu herkes biliyor, oradan kıstığını donanıma vermiş isteyen tercih eder.

Çoğu insan bunu bilmeden geliyor, soru soruyor bizde uyarıyoruz. Herkes donanımlı şekilde gelmiyor ya. Ve sorun çıkarma olasılıkları çok yüksek. Kalite kontrol konusunda berbatlar. Bkz. V21 serisi, kasa çok ince çok ısınıyor.

O bütçeye Monster alanların %86‘sı ortalama şikayetçi ki zaten Türk malı diyip kasa dahil çin malı olan markadan iş gelmez.

En Çok Karşılaşılan Monster Hataları

-anakart

-driver

-kasa kalitesi

-soğutma ( genellikle olur)

-siyah ekran

-ölü piksel(ler)

MSI bravo15 Ryzen7 4800H 9400 TL'ye almayı düşünüyorum. Oyun amaçlı değil daha çok üniversite çizim amaçlı. Ekran kartının GTX 1650 Ti'a göre kötü olduğu söyleniyor ama karşılaştırmalarda daha iyi. Bilgisi olan var mı?
Max bütçe 10K daha iyi önerisi olan olursa link atın lütfen.

Sen en iyisi 14k'ya HP OMEN 15-DH1014NT bak max bütçem 10k demişsin ama bence bekle bu pc'yi al.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı