MSI Bravo 15 B5DD Valorant FPS düşmesi

Lupuks

Femtopat
Daha fazla  
Laptopu aldığımdan beri Valorant oynarken pildeyken tasarruf modunda olmamasına rağmen başlarda az şimdiyse çok sık FPS drop yiyor ve 2-3 saniyelik donmalar oluyor. Servise verdim format atıp geri yollamışlar sadece. Ayrıca bir keresinde kendi kendine kapanıp MSI Click BIOS diye bir şey de çıktı ne oldu anlamadım. Ekran kartı sürücüsünü de güncelledim ama hala sorun devam ediyor ne yapmam lazım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bir de servisten geldikten sonra FPS kısıtlaması oyun içinde kapalı olmasına ragmen şarjda bile FPS 144'ü geçmiyor. Bu neden oldu aydınlatırsanız sevinirim.
Bilgisayarın işlemcisi Ryzen 7 5800H ekran kartı RX5500M.

Gerçi gerek yok.
Eğer normal bir kullanıcı iseniz yaptığınız bir hata mavi ekranlara sebebiyet olabilir.
O yüzden hiç ellemeyin zaten o şekildede normal kullanıyor.
zaten bilgisayarımda çok sık mavi ekran hatası alıyorum servisten yeni geldi sadece valorant oynadım ona rağmen biraz önce yine mavi ekran hatası verdi.
Baktım da pilde oynuyormuşsunuz, pilde oynarken bu durum normaldir. Şarja takılı bakın birde.
Baktım da pilde oynuyormuşsunuz, pilde oynarken bu durum normaldir. Şarja takılı bakın birde.
şarjda hiçbir sıkıntı olmuyor ama bazı arkadaşlarım pildeki bu durumun bu laptopda valorant oyununda anormal oldugunu söylediler.

Şarjda hiçbir sıkıntı olmuyor ama bazı arkadaşlarım pildeki bu durumun bu laptopda valorant oyununda anormal oldugunu söylediler.
Pilde normal hocam laptoplarda bir sıkıntı yok.
Zaten bilgisayarımda çok sık mavi ekran hatası alıyorum servisten yeni geldi sadece valorant oynadım ona rağmen biraz önce yine mavi ekran hatası verdi.
Mavi ekran hataları için yeni konu açarsanız yardımcı olurlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı