MSI Bravo 15 C7UDX-292XTR alınır mı?

Bütçe
20.000-26.000

izzet1965

Decapat
Yer
Adana
Daha fazla  
MSI Bravo 15 C7UDX-292XTR model bir bilgisayar alacağım. Sizce alınır mı? Bu fiyat aralığında hem performans için hem de servis, teknik destek vb. yanlardan daha iyi ve fiyat performans bir laptop var mıdır? Önerileriniz nelerdir? Bu laptopu oyun ve yayın amaçlı kullanacağım kendi fikirlerinizi belirtmenizden mutlu olurum iyi günler.

3050 yerine 4050 tercihi daha iyi olur gibi.

Fikriniz için teşekkürler gerek ekran kartı gerek işlemci depolama yönünden hoşuma gitsede 16 GB RAM'lik bir şey arıyorum ayrıdan tabii ki yükseltebilirim ama bu kez hem bütçem az miktarda sarsılır hem de ürünüm garanti kapsamından çıkar fikrinizi belirttiğiniz için tekrardan teşekkürler.

Alınmaz. Atılan Nitro'ya yönelin.

Başka bir tavsiyeniz var mıdır? Tüm seçenekleri göz önünde bulundurarak paramı verimli bir şekilde kullanmak istiyorumda fikirlerinizi belirtmenizden çok memnun olurum iyi günler.

Fikriniz için teşekkürler gerek ekran kartı gerek işlemci depolama yönünden hoşuma gitsede 16 GB RAM'lik bir şey arıyorum ayrıdan tabii ki yükseltebilirim ama bu kez hem bütçem az miktarda sarsılır hem de ürünüm garanti kapsamından çıkar fikrinizi belirttiğiniz için tekrardan teşekkürler.

Başka bir tavsiyeniz var mıdır? Tüm seçenekleri göz önünde bulundurarak paramı verimli bir şekilde kullanmak istiyorumda fikirlerinizi belirtmenizden çok memnun olurum iyi günler.

Bütçeniz nedir tam olarak?

Bütçeniz nedir tam olarak?

Normalde 20.000-26.000 olarak düşünmüştüm ama arkadaşlar sayesinde fikrimi değiştirip 30.000 TL'ye kadar bütçemi çektim MSI Bravo 15 C7VE-251XTR Ryzen 5-7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX4050 6GB 15.6 Inç Full HD 144Hz FreeDos Gaming Laptop - Gaming.Gen.TR bu ürünü düşünüyorum sizin fikriniz nedir efendim? Alınabilir mi?

Normalde 20.000-26.000 olarak düşünmüştüm ama arkadaşlar sayesinde fikrimi değiştirip 30.000 TL'ye kadar bütçemi çektim MSI Bravo 15 C7VE-251XTR Ryzen 5-7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX4050 6GB 15.6 Inç Full HD 144Hz FreeDos Gaming Laptop - Gaming.Gen.TR bu ürünü düşünüyorum sizin fikriniz nedir efendim? Alınabilir mi?

Attığım Nitro soğutma ve kalite açısından daha iyi. MSI'ın alt segment ürünlerinden uzak durun mümkünse, pek iyi olmuyorlar.

Attığım Nitro soğutma ve kalite açısından daha iyi. MSI'ın alt segment ürünlerinden uzak durun mümkünse, pek iyi olmuyorlar.

Tabii ki bir incelemelerine bir de teknik özelliklerini araştırıp size geri dönüş yaparım fikrinizi belirttiğiniz ve geri dönüş yaptığınız için çok teşekkürler fikrinizi gözden geçireceğim.

Acele etmeyin. Birkaç model paylaşacağım, onlar da oldukça iyidir.

Bütçe artışıyla bu modeller iyidir. Bütçe başlıktakiyle sınırlı kalacaksa üstteki Nitro da iyi. @izzet1965

Son düzenleme:

Efendim attığınız ürünün incelemelerinde RAM'lerinin ne kadar olduğu tam olarak söylenmemiş RAM'ler 8x2 ya da 1x16 şeklinde mi? 8x2 ise hem performans yanından hem de RAM'lerin ömrü açısından da daha iyi olabilir sadece sormak istedim biliyorsanız cevaplayabilir misiniz?

Fazladan olarak, attığınız ürünün Acer Nitro 16 AN16-416 modelinin kapsamlı bir ürün incelemesini bulamadım üst modellerinin Ryzen 9'lu ya da Ryzen 7'li RTX 4060 - 4070 incelemerinden başka gözüme çarpan bir şey olmadı bu sebepten ötürü eğer ürün hakkında bilginiz varsa bilginizi benimle payşabilir misiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı