MSI Bravo 15 C7UDX-292XTR alınır mı?

Bütçe
20.000-26.000
Efendim attığınız ürünün incelemelerinde RAM'lerinin ne kadar olduğu tam olarak söylenmemiş RAM'ler 8x2 ya da 1x16 şeklinde mi? 8x2 ise hem performans yanından hem de RAM'lerin ömrü açısından da daha iyi olabilir sadece sormak istedim biliyorsanız cevaplayabilir misiniz?

Fazladan olarak, attığınız ürünün Acer Nitro 16 AN16-416 modelinin kapsamlı bir ürün incelemesini bulamadım üst modellerinin Ryzen 9'lu ya da Ryzen 7'li RTX 4060 - 4070 incelemerinden başka gözüme çarpan bir şey olmadı bu sebepten ötürü eğer ürün hakkında bilginiz varsa bilginizi benimle payşabilir misiniz?
İki ürün için de 8x2 şeklinde. Dediğiniz gibi etkisiz olduğu için 1x16 şeklinde setup artık kullanılmıyor zaten.

Acer'in inceleme videoları için buyrun. Diğer taraftan attığım Victus 16-S0063NT modelini kendim kullanıyorum. Onunla ilgili de bir sorun olursa olabilirsin. Victus'un işlemcisi daha iyi olduğu için Nitro'dan bir tık önde bana kalırsa.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

MSI Bravo 15 C7UDX-292xtr model bir bilgisayar alacağım. Sizce alınır mı? Bu fiyat aralığında hem performans için hem de servis, teknik destek vb. yanlardan daha iyi ve fiyat performans bir laptop var mıdır? Önerileriniz nelerdir? Bu laptopu oyun ve yayın amaçlı kullanacağım kendi fikirlerinizi belirtmenizden mutlu olurum iyi günler.

251xtr yazıcağıma 292xtr yazmışım site linki budur sizce bu ürün alınır mı? MSI Bravo 15 C7VE-251XTR Ryzen 5-7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX4050 6GB 15.6 Inç Full HD 144Hz FreeDos Gaming Laptop - Gaming.Gen.TR

İki ürün için de 8x2 şeklinde. Dediğiniz gibi etkisiz olduğu için 1x16 şeklinde setup artık kullanılmıyor zaten.

Acer'in inceleme videoları için buyurun. Diğer taraftan attığım Victus 16-S0063NT modelini kendim kullanıyorum. Onunla ilgili de bir sorun olursa olabilirsin. Victus'un işlemcisi daha iyi olduğu için Nitro'dan bir tık önde bana kalırsa.

Geri dönüşünüz için teşekkürler HP'den bir ürün almıştım ve bir arıza yaşamıştım servisi, teknik desteği vs. hiçbir şey yapmamış kullanıcı hatası demiş ve garantimi iptal etmişlerdi bu sebepten ötürü; hem fiyat olarak hem performans olarak iyi olsa da HP şu anlık (sistem değişmiş olabilir 2 - 3 yıl önce almıştım) garantisi ne kadar olursa olsun eğer servis gereğini yapamayacaksa almaya değmez diye düşünüyorum ama fikrimi değiştirirsem haber veririm tavsiyeniz için müteşekkirim. En son attığım linkteki MSI Bravo C7VE-251xtr modeli hakkındaki fikirlerinizide belirtirseniz çok memnun olurum.

Son düzenleme:
MSI Bravo modelinin hiç tavsiye edildiğini duymadım. MSI isminin popülerliği sizi aldatmasın. Asla Acer Nitro veya Victus 16'daki soğutmaya-performansa sahip olacağını sanmam.

Geri dönüşünüz için teşekkürler HP'den bir ürün almıştım ve bir arıza yaşamıştım servisi, teknik desteği vs. hiçbir şey yapmamış kullanıcı hatası demiş ve garantimi iptal etmişlerdi bu sebepten ötürü; hem fiyat olarak hem performans olarak iyi olsa da HP şu anlık (sistem değişmiş olabilir 2 - 3 yıl önce almıştım) garantisi ne kadar olursa olsun eğer servis gereğini yapamayacaksa almaya değmez diye düşünüyorum ama fikrimi değiştirirsem haber veririm tavsiyeniz için müteşekkirim. En son attığım linkteki MSI Bravo C7VE-251xtr modeli hakkındaki fikirlerinizide belirtirseniz çok memnun olurum.
HP eskisi gibi değil. Huawei, Apple, Lenovo, Acer, Asus ve nice markaların laptoplarını kullanmış birisi olarak HP'yi tercih ettim. Servis konusunda bir sıkıntı yaşayamayacağınızı düşünüyorum. Çünkü söz konusu Victus'u çok fazla insan kullanıyor. Ama siz bilirsiniz elbette.

MSI'ı ise tavsiye etmiyorum, çünkü düşündüğünüz Bravo modelinden herkesin kaçtığını gördüm.

MSI Bravo modelinin hiç tavsiye edildiğini duymadım. MSI isminin popülerliği sizi aldatmasın. Asla Acer Nitro veya Victus 16'daki soğutmaya-performansa sahip olacağını sanmam.

HP eskisi gibi değil. Huawei, Apple, Lenovo, Acer, ASUS ve nice markaların laptoplarını kullanmış birisi olarak HP'yi tercih ettim. Servis konusunda bir sıkıntı yaşayamayacağınızı düşünüyorum. Çünkü söz konusu Victus'u çok fazla insan kullanıyor. Ama siz bilirsiniz elbette.

MSI'ı ise tavsiye etmiyorum, çünkü düşündüğünüz bravo modelinden herkesin kaçtığını gördüm.

Anladım. Geri dönüşleriniz ve gerek tavsiyeleriniz için çok teşekkürler hem MSI hem de HP'i sizin bu bilgilerinizi göz önünde bulundurarak ve hem MSI'ın hem de HP'in fiyatları aynı bakıldığında sizin kullanmış beğenmiş olduğunuzu varsayarak HP'i seçiyorum kamerasının çözünürlüğü kaçtı onu da öğrenebilirsem iyi olur, umarım önerdiğiniz bilgisayarı beğenir ve uzun yıllarca kullanabilirim tekrardan verdiğiniz bilgilere ve önerdiğiniz cihazlar için teşekkür ediyorum iyi günler dilerim umarım dediğiniz gibi HP ile bir sorun yaşamam ve bilgisayarıma güvenli bir şekilde kavuşurum. Ha bir de ek olarak bu bilgisayarın RAM'lerini en fazla kaça kadar yükseltebiliyoruz bunun hakkında bilginiz varsa belirtirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Anladım. Geri dönüşleriniz ve gerek tavsiyeleriniz için çok teşekkürler hem MSI hem de HP'i sizin bu bilgilerinizi göz önünde bulundurarak ve hem MSI'ın hem de HP'in fiyatları aynı bakıldığında sizin kullanmış beğenmiş olduğunuzu varsayarak HP'i seçiyorum kamerasının çözünürlüğü kaçtı onu da öğrenebilirsem iyi olur, umarım önerdiğiniz bilgisayarı beğenir ve uzun yıllarca kullanabilirim tekrardan verdiğiniz bilgilere ve önerdiğiniz cihazlar için teşekkür ediyorum iyi günler dilerim umarım dediğiniz gibi HP ile bir sorun yaşamam ve bilgisayarıma güvenli bir şekilde kavuşurum. Ha bir de ek olarak bu bilgisayarın RAM'lerini en fazla kaça kadar yükseltebiliyoruz bunun hakkında bilginiz varsa belirtirseniz çok sevinirim.
Kamerasını kullanmadığım için bilgi sahibi değilim. Attığım inceleme videosunda 9:05'de kamerayla bir çekim yapılmış. Gaming laptoplarda kameraya özen gösterilmediği için beklentinizi düşük tutun derim.

Atmış olduğum linkte satıcı Hepsiburada'nın kendisi olduğu için satıcı taraflı hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Sıkıntı yaşasanız da kendi ürünleri olduğu için her konuda yardımcı olurlar.

RAM yükseltme hk. bilgim yok. Sadece bu modelde ekstra SSD slotu olmadığını belirtmiş olayım.

Anlık kullanan birisi olarak fazlasıyla memmunum. Standart şeyler dışında iyi port çeşitliliği, iyi soğutması ve iyi mikrofonu var.

Kamerasını kullanmadığım için bilgi sahibi değilim. Attığım inceleme videosunda 9:05'te kamerayla bir çekim yapılmış. Gaming laptoplarda kameraya özen gösterilmediği için beklentinizi düşük tutun derim.

Atmış olduğum linkte satıcı Hepsiburada'nın kendisi olduğu için satıcı taraflı hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Sıkıntı yaşasanız da kendi ürünleri olduğu için her konuda yardımcı olurlar.

RAM yükseltme hk. Bilgim yok. Sadece bu modelde ekstra SSD slotu olmadığını belirtmiş olayım.

Anlık kullanan birisi olarak fazlasıyla memmunum. Standart şeyler dışında iyi port çeşitliliği, iyi soğutması ve iyi mikrofonu var.

Tamamdır. Her şey için teşekkür ederim iyi günler dilerim tekrar görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın.

Kamerasını kullanmadığım için bilgi sahibi değilim. Attığım inceleme videosunda 9:05'te kamerayla bir çekim yapılmış. Gaming laptoplarda kameraya özen gösterilmediği için beklentinizi düşük tutun derim.

RAM yükseltme hk. Bilgim yok. Sadece bu modelde ekstra SSD slotu olmadığını belirtmiş olayım.

Tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın sizin önerdiğiniz bilgisayarının az üst modelini; https://www.hepsiburada.com/hp-vict...p-p-HBCV00004KNGHA?magaza=BETA PLUS TEKNOLOJİ bunu almayı düşünüyorum fikirleriniz nedir parasının hakkını verir mi?

Son düzenleme:
Tamamdır. Her şey için teşekkür ederim iyi günler dilerim tekrar görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın.

Tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın sizin önerdiğiniz bilgisayarının az üst modelini; https://www.hepsiburada.com/hp-victus-7z586ea-16-s0015nt-amd-ryzen-7-7840hs-16gb-ddr5-512gb-ssd-rtx4060-8gb-16-1inc-144-hz-full-hd-freedos-gaming-laptop-p-HBCV00004KNGHA?magaza=BETA PLUS TEKNOLOJİ bunu almayı düşünüyorum fikirleriniz nedir parasının hakkını verir mi?
Oldukça iyi bir model. 4060 aradaki farkın hakkını verir. Ama aynı model gaming.gen.tr’de daha uygun. Güvenilir site, satıcı aynı zaten. Daha dün buradan 15 binlik alışveriş yaptım.

Oldukça iyi bir model. 4060 aradaki farkın hakkını verir. Ama aynı model gaming.gen.tr'de daha uygun. Güvenilir site, satıcı aynı zaten. Daha dün buradan 15 binlik alışveriş yaptım.

Tamamdır teşekkürler ve iyi günler.

Oldukça iyi bir model. 4060 aradaki farkın hakkını verir. Ama aynı model gaming.gen.tr'de daha uygun. Güvenilir site, satıcı aynı zaten. Daha dün buradan 15 binlik alışveriş yaptım.

HP Victus'lar genellikle iyi denmiş ama çoğu kişi AMD driverlarından mutsuz kendisi indiriyor Windows Update siliyormuş, bir de ekranı 250 nit olması sebebiyle ekranı sönük deniyor neredeyse tüm Victus serisine siz ekranın sönüklüğünden rahatsız oldunuz mu? Ya da driverları öyle bir sorun yarattı mı? Tüm deneyimlerinizi bilmek ve ona göre karar vermek istiyorum iyi günler.

Eğer hala sorunları varsa https://www.hepsiburada.com/hp-vict...p638ea-p-HBCV00004NW8TQ?magaza=notisteknoloji bu modeli tercih etmeyi düşünüyorum ama sorunları yoksa ayrıdan masraf yapmanın gereği yok.

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkürler ve iyi günler.

HP Victus'lar genellikle iyi denmiş ama çoğu kişi AMD driverlarından mutsuz kendisi indiriyor Windows Update siliyormuş, bir de ekranı 250 nit olması sebebiyle ekranı sönük deniyor neredeyse tüm Victus serisine siz ekranın sönüklüğünden rahatsız oldunuz mu? Ya da driverları öyle bir sorun yarattı mı? Tüm deneyimlerinizi bilmek ve ona göre karar vermek istiyorum iyi günler.

Eğer hala sorunları varsa https://www.hepsiburada.com/hp-vict...p638ea-p-HBCV00004NW8TQ?magaza=notisteknoloji bu modeli tercih etmeyi düşünüyorum ama sorunları yoksa ayrıdan masraf yapmanın gereği yok.
Driver konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. NVIDIA kartlı olduğu için AMD driverı ile işiniz yok zaten. Sadece chipset kurulumu yapmanız gerekecek. O da oldukça basit.

250 nit ekran parlaklığı genel bir standart. IPS monitör edasında ay gibi parlak değil ama dışarıda(güneş altında falan) kullanmadıkça her anlamda yeterli.

AMD işlemciyle alakalı bir sorun olma durumundan şüphe etmişsiniz anladığım kadarıyla. AMD’nin yeni nesil işlemcileri gerçekten Intel’den üstün çoğu anlamda. Özellikle sırf oyun değil de, çoklu işlemci gerektiren şeylerde.

Bu ekran görüntü kalitesiyle ilgili bir iki şey ekleyeyim. Aslında nit değeri önemli tabii ama laptoplarda ekran kalitesini kötü yapan şey genelde nit değil, içindeki panelin kötü kalite olması. Victus’da ekran kalitesi güzel, şikayet eden görmedim. Ayrıca birkaç ayarlama ile ekran özelleştirmesi yapılıp daha iyi hale getirilebiliyor. Buna kafanız çok takılırsa Acer Nitro modellere bakabilirsiniz. Sanırım onlarda 400 nit değer var. (emin değilim)

Kusur.

Driver konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. NVIDIA kartlı olduğu için AMD driverı ile işiniz yok zaten. Sadece chipset kurulumu yapmanız gerekecek. O da oldukça basit.

250 nit ekran parlaklığı genel bir standart. IPS monitör edasında ay gibi parlak değil ama dışarıda(güneş altında falan) kullanmadıkça her anlamda yeterli.

AMD işlemciyle alakalı bir sorun olma durumundan şüphe etmişsiniz anladığım kadarıyla. AMD'nin yeni nesil işlemcileri gerçekten Intel'den üstün çoğu anlamda. Özellikle sırf oyun değil de, çoklu işlemci gerektiren şeylerde.

Bu ekran görüntü kalitesiyle ilgili bir iki şey ekleyeyim. Aslında nit değeri önemli tabii ama laptoplarda ekran kalitesini kötü yapan şey genelde nit değil, içindeki panelin kötü kalite olması. Victus'da ekran kalitesi güzel, şikayet eden görmedim. Ayrıca birkaç ayarlama ile ekran özelleştirmesi yapılıp daha iyi hale getirilebiliyor. Buna kafanız çok takılırsa Acer Nitro modellere bakabilirsiniz. Sanırım onlarda 400 nit değer var. (emin değilim)

Kusuruma bakmayın efendim 1 günlük ceza yemişim diğer hesaptan geldim şurada işlemci için eminsizliğimin sebebini anlayabilirsiniz; R7 7840HS iyi bir işlemci mi? iyi günler.

Sırf ısının düşük olması için performansdan ödün verildğine değinilmiş fazla birşey fark etmez ama biraz düşündürdü beni.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı