MSI Bravo 15 C7UDX-292XTR alınır mı?

Bütçe
20.000-26.000
Kusur.

Kusuruma bakmayın efendim 1 günlük ceza yemişim diğer hesaptan geldim şurada işlemci için eminsizliğimin sebebini anlayabilirsiniz; R7 7840HS iyi bir işlemci mi? iyi günler.

Sırf ısının düşük olması için performansdan ödün verildğine değinilmiş fazla birşey fark etmez ama biraz düşündürdü beni.
Şu videoya göz atmanızı tavsiye ederim. Aradaki farklar bütünüyle incelenmiş. İki işlemci de iyidir. 30-40 dakikalık bir işim var, sonrasında ben de göz atıp yorumumu güncelleyeceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@izzettr

Detaylı baktığımda ikisi arasında etkili bir fark göremedim. Özellikle 13700 için 2K fazla verme fikri çok komik. LOQ modelleri hk. bilgi sahibi değilim. İmkan varsa tabii ki 400 nit parlaklık sunan laptop almanız daha iyi olur.

Ayrıca bir şeye daha dikkat etmekte fayda var. Victus 16'da ekstra SSD slotu olmadığından söz etmiştim. LOQ'da ekstra slot desteği varsa bu onu bir adım daha öne çıkartır.

Son düzenleme:
Şu videoya göz atmanızı tavsiye ederim. Aradaki farklar bütünüyle incelenmiş. İki işlemci de iyidir. 30-40 dakikalık bir işim var, sonrasında ben de göz atıp yorumumu güncelleyeceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@izzettr

Detaylı baktığımda ikisi arasında etkili bir fark göremedim. Özellikle 13700 için 2K fazla verme fikri çok komik. LOQ modelleri hk. Bilgi sahibi değilim. İmkan varsa tabii ki 400 nit parlaklık sunan laptop almanız daha iyi olur.

Ayrıca bir şeye daha dikkat etmekte fayda var. Victus 16'da ekstra SSD slotu olmadığından söz etmiştim. LOQ'da ekstra slot desteği varsa bu onu bir adım daha öne çıkartır.

Tüm deneyim ve ilginiz için çok teşekkür ederim konular hakkında bilgi sahibi olmamı ve doğru seçimi vermemi kolaylaştırdığınız için çok sağ olun yarın ne sipariş vericeğime karar veririm ürün elime ulaştığında da umarım beklentilerimi karşılar iyi günler, iyi akşamlar kendinize iyi bakın.

2 M.2 SSD slotu 350 nit te monitörü var tek eksiği monitörün 15.6 olması zaten şu anda kullandığım bilgisayarda 15.6 inc, sanırım LENOVO LOQ AMD Ryzen 7-7840HS 16GB 512GB SSD RTX4060 8GB DOS 15.6" 144hz Gaming Laptop 82XT00BHTX Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu alacağım.

Son düzenleme:
2 M.2 SSD slotu 350 nit te monitörü var tek eksiği monitörün 15.6 olması zaten şu anda kullandığım bilgisayarda 15.6 inc, sanırım LENOVO LOQ AMD Ryzen 7-7840HS 16GB 512GB SSD RTX4060 8GB DOS 15.6" 144hz Gaming Laptop 82XT00BHTX Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu alacağım.
Dediğim gibi LOQ hk. bilgim yok. Ama kötü bir şey duyduğumu hatırlamıyorum. 15.6" ile 16.1" arasındaki fark çok az, feragat edilebilir. Sunduğu ekstra slot ve parlaklık avantajı çok hoş. Ben de aynı seçimi yapardım.

Victus daha çok 30 bin altı bütçelerin madeni gibi. 35'lere çıkıldığında LOQ'un sundukları iyi. Sorunsuz kullanırsın umarım, hayırlı olsun.

Dediğim gibi LOQ hk. Bilgim yok. Ama kötü bir şey duyduğumu hatırlamıyorum. 15.6" ile 16.1" arasındaki fark çok az, feragat edilebilir. Sunduğu ekstra slot ve parlaklık avantajı çok hoş. Ben de aynı seçimi yapardım.

Victus daha çok 30 bin altı bütçelerin madeni gibi. 35'lere çıkıldığında LOQ'un sundukları iyi. Sorunsuz kullanırsın umarım, hayırlı olsun.

Çok teşekkür ediyorum bu güne kadar her sorumu bilginizce cevaplayıp 3 - 4 gün benimle ilgilendiniz ilginiz ve bilginiz için teşekkür ederim iyi günler ve iyi akşamlar dilerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı