MSI Bravo 15 C7ve Windows 11 format attıktan sonra internet yok

Xcbha

Hectopat
Merhaba, yeni format attım ne Wi-Fi ne de Ethernet ile internete giremiyorum. Driver yüklemeye calıştım fakat yüklenmedi. Yardımcı olur musunuz hocalarım.

Laptop: MSI Bravo 15 C7ve.

Manuel olarak MSI sitesine girip indirmeyi denedin mi?
MSI Center indirip buradan da kontrol edebilirsin.

AMD chipset Driver'ı yükledin mi? İlk onu yükle sonra Wireless sürücüsünü yükle. Aygıt Yöneticisi'nden görüntü at olmaz ise.
yükledim hocam buyrun fotoğraf.
IMG_20250622_204711.jpg

Bilgisayarı yeniden başlat. Ardından Windows Update ile güncellemeleri kontrol et varsa yapsın güncellemeleri. Sonrasında MSI Center ile sürücüleri, güncellemeleri yap. Yine olmaz ise çözmeye çalışalım. Şu an çoğu sürücüyü kurmamışsın eksik görünüyor.
Hocam internet olmadan nasıl guncelleme yapacağım olsa zaten halledeceğim sıkıntı orada.

Hocam internet olmadan nasıl guncelleme yapacağım olsa zaten halledeceğim sıkıntı orada.

Haklısın biraz saçmalamış gibi gözüküyorum ancak ben olsam eğer sürücüleri kurduysan Aygıt Yöneticisi'nden kaldırırım. Ancak kurulmuş gibi durmuyor. Telefona attığım linkteki sürücüleri teker teker indir. Ardından dosyaları PC'ye aktar kablo ile. Sonra AMD chipset sürücüsünü kur sonra Wi-Fi sürücüsünü falan. Yeniden başlatmanı önerirse başlat adım adım ilerle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı