MSI Center değerleri yanlış mı gösteriyor?

MustafariaL

Decapat
Katılım
24 Ocak 2022
Mesajlar
201
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
MSI GF 63 Thin modeline sahibim ve 2-3 haftadır bilgisayardan tam performans alamıyorum. Windows pil kısmından en iyi performans ve aynı şeyi MSI Center'dan da yapmama rağmen bilgisayar istenilen FPS'i vermemekte CoD: Warzone, Valorant, CS2 gibi oyunlarda normalde aldığım FPS'in yarısını alıyordum ve bugün bu sorunu çözmek adına Rufus'tan orijinal ve temiz olarak Windows 11 kurulumu yaptım sonrasında ilk olarak Valorant testi yaptım ve 250-300 arasında olduğunu gördüm. Ardından MSI Center yazılımını kurup tekrardan bir test gerçekleştirdim Valorant ve aldığım FPS'in yarısından daha az olduğunu gördüm ve hemen sildim. Sonrasında bir kere daha test yaptıktan sonra sorunun MSI Center yazılımında olduğunu fark edip hemen sildim. Ve sorum şu bu MSI Center'da benim ayarlarım mı yanlış yoksa yazılımın kendisi mi?

Intel I7-12h
RTX 4050.
16 GB RAM.

@Xevanior @erengore Hocam sizler MSI cihazlardan anlıyorsunuz bir bakabilir misiniz?
 
Son düzenleme:
Programın bir sıkıntısı yok. Sorununuz neyse MSI Center dışında bir şekilde çözülüyordur.
İşte sorunu anlamadım ama dediğim gibi MSI Center'ı silince bu sorun ortadan kalktı. MSİ Center ayarlarım yanlış olabilir diyeceğim ama nasıl bir ayar olabilir ki ?

Yardım edebilecek yok mu ya :(

Yardım edebilecek yok mu ya :(
 
Son düzenleme:
Sorunu cozebildinizmi çünkü bende daha saçma bir olay var
Hocam tam çözüm mü emin değilim ama ben sorunu bu iki sürücüyü yükleyerek çözdüm , aldığımda kurulu değildi MSİ Center üzerinden yükleyip kurulumu yapınca düzeldi.

1714483770192.png
Deneyimime göre bu iki sürücü bilgisayarda kurulu değilken , yeni çıkan Nvidia GameReady sürücülerini indirdiğimde bu sorun ortaya çıkıyordu , fakat dediğim gibi bu iki sürücüyü kurunca ben çözüme ulaşabildim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı